Ομαδική αποστολή μηνυμάτων και υπηρεσία βίντεο λανσάρει το Twitter

Ομαδική αποστολή μηνυμάτων και υπηρεσία βίντεο λανσάρει το Twitter Facebook Twitter
Βίντεο από το κινητό στο Tweet και ομαδικά DMs ανακοίνωσε μόλις το Twitter
0

Τον εμπλουτισμό της γκάμας υπηρεσιών του με την δυνατότητα ανεβάσματος βίντεο από το smartphone αλλά και την αποστολή ομαδικών Direct Messages, ανακοίνωσε μόλις το Twitter.

Η νέα υπηρεσία βίντεο θα επιτρέπει στους χρήστες της να ανεβάζουν αλλά και να επεξεργάζονται βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, απευθείας από το κινητό τους στο Timeline τους χωρίς να φεύγουν καθόλου από την εφαρμογή για iOS και Android. Μια υπηρεσία που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Twitter, θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το Vine, την εφαρμογή -ιδιοκτησίας Twitter- που επιτρέπει το ανέβασμα μικρών βίντεο, 6 δευτερολέπτων που επαναλαμβάνονται.

To interface του εργαλείου ανεβάσματος και επεξεργασίας video απευθείας στα tweets

 

Επιπρόσθετα, το δεύτερο εργαλείο ομαδικής αποστολής DM's, που ανακοίνωσε σήμερα η πλατφόρμα, θα επιτρέπει στους χρήστες τη διεξαγωγή συζητήσεων με πολλούς συμμετέχοντες, μακριά από τα πολύβουα timelines τους. Μια αλλαγή που έρχεται στον απόηχο της ανακοίνωσης του Twitter σχετικά με τη δυνατότητα επισύναψης φωτογραφιών στα προσωπικά μηνύματα.

 

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το Twitter, επέτρεπε στα 284 εκατομμύρια χρήστες του την αποστολή προσωπικών μηνυμάτων (DMs) μόνο μεταξύ δύο συνομιλητών. 

 

Παρακολουθήστε το επίσημο βίντεο παρουσίασης του εργαλείου μαζικής αποστολής μηνυμάτων του Twitter:


Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM