Απεργία της ΓΣΕΕ

Διέρρευσε το νέο άλμπουμ της Madonna

Διέρρευσε το νέο άλμπουμ της Madonna Facebook Twitter
1

To νέο άλμπουμ της Madonna  εμφανίστηκε online σε μια ανεπίσημη μορφή. Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία του, ούτε ο επίσημος τίτλος του. 

Η βασίλισσα της ποπ ετοιμάζει το δίσκο εδώ και ένα χρόνο. H βερσιόν που διέρρευσε έχει τον τίτλο Iconic και περιέχει 13 νέα κομμάτια. Ορισμένα από αυτά έχουν ανακοινωθεί όπως τα 'Rebel Heart', 'Bitch I'm Madonna', 'Joan of Arc' and 'Make the Devil Pray'. 

Η Madge είχε σκοπό να το κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα μέσα του 2015.  Για το άλμπουμ έχει συνεργαστεί με μια πλειάδα παραγωγών και μουσικών όπως ο Diplo, η Nicki Minaj και η νέα ποπ στάρλετ SOPHIΕ και αυτούς μόνο για ένα κομμάτι. Άλλες συνεργασίες της είναι με τον MNEK, τον παραγωγό των Vampire Weekend Ariel Rechtshaid, και τους Disclosure. 

Πριν από λίγο η ίδια ανακοίνωσε στο instagram ότι τα κομμάτια "δεν είναι έτοιμα να κάνουν την εμφάνιση τους στον κόσμο"

Ολόκληρο το μήνυμα:

"Ευχαριστώ που δεν το ακούσατε! Ευχαριστώ για την αφοσίωση σας. Ευχαριστώ που περιμένετε και αν το έχετε ακούσει σας παρακαλώ πρέπει να ξέρετε ότι είναι μισοτελειωμένα ντέμο που κλάπηκαν πριν από λίγο καιρό και δεν είναι έτοιμα για να παρουσιαστούν στον κόσμο."

Τech & Science
1

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια