To eBay παρουσιάζει την μπουτίκ του μέλλοντος

To eBay παρουσιάζει την μπουτίκ του μέλλοντος Facebook Twitter
Επιλέξτε τα ρούχα μέσω touchscreen και παραλάβετέ τα απευθείας στο δοκιμαστήριο.
0

Μια γεύση από το μέλλον μας δίνει το νέο εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσε το -μέχρι πρότινος αποκλειστικά online- κατάστημα γυναικείων ρούχων Rebecca Minkoff, το οποίο απέκτησε δύο φυσικά, off-line καταστήματα στο Σαν Φραντσίσκο και τη Νέα Υόρκη.

Τα νέα καταστήματα, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το eBay, που φιλοξενούσε τα online shop της φίρμας, αποτελούνται από μεγάλους διαδραστικούς καθρέφτες οι οποίοι εκτός από επιδείξεις μόδας των τελευταίων δημιουργιών οίκων μόδας, σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τα ρούχα που θέλετε να δοκιμάσετε και σας ειδοποιούν με SMS, όταν τα ρούχα φτάσουν στο δοκιμαστήριο. Εκεί, οι καθρέφτες 'ζωντανεύουν΄και φωτίζονται μόλις εντοπίσουν κίνηση μπροστά τους, και σκανάρουν τα ρούχα που φοράτε στο δοκιμαστήριο και σας προτείνουν ταιριαστά συνοδευτικά αξεσουάρ όπως τσάντες.

 

Τα φουτουριστικά καταστήματα, της Rebecca Minkoff, αναφέρει το WIRED, αποτελούν ένα πείραμα του eBay να εισέλθει δυναμικά στο χώρο της λιανικής μέσω φυσικής παρουσίας, δημιουργώντας μια 'υβριδική' εμπειρία αγορών που συνδυάζει στοιχεία του online με το offline shopping.

 

Παρακολουθήστε πως λειτουργεί το νέο κατάστημα που ανέπτυξε το eBay με τη φίρμα, στο παρακάτω βίντεο:


 

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM