Το 40% του πληθυσμού της Γης είναι online

Το 40% του πληθυσμού της Γης είναι online Facebook Twitter
Μέχρι να διαβάσετε αυτό το κείμενο έχουν κυκλοφορήσει 24,359 GB πληροφορίας στο Internet
0

Μερικά πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά για τη χρήση του Internet σε παγκόσμιο επίπεδο, που δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ροή της πληροφορίας αλλά κυρίως για την έκταση αυτού που ονομάζουμε Διαδίκτυο, και όλες τις εκφάνσεις του (κοινωνικά δίκτυα, streaming μουσικής, ταινιών, περιεχομένου, αναζητήσεων) δίνει ο παγκόσμιος μετρητής Internet Live Stats.

Ας δούμε μερικά πιο αναλυτικά στοιχεία που αποτελούν ένα snapshot της δραστηριότητας που φιλοξενείται στο διαδίκτυο, αλλά και στοιχείων που αφορούν στην χρήση της τεχνολογίας, τώρα.

Φέτος ξεπεράστηκε ο αριθμός - ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου ενεργών ιστοσελίδων στο Internet

Αναρτώνται συνολικά 8045 tweets το δευτερόλεπτο, ενώ ανεβαίνουν 1485 φωτό / δευτερόλεπτο στο Instagram

Το χειρότερο στατιστικό το φυλάμε για το τέλος. Η δραστηριότητα στο internet, προκαλεί σε μια ημέρα εκπομπές CO2 που ξεπερνούν το 1,5 εκ.τόνους

Ολόκληρη η λίστα με τα στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, που αφορούν τη χρήση του Internet και των νέων τεχνολογιών, βρίσκονται σε αυτό το σύνδεσμο.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM