H Hewlett Packard αποκαλύπτει τα νέα της προϊόντα

H Hewlett Packard αποκαλύπτει τα νέα της προϊόντα Facebook Twitter
Ο υπολογιστής Sprout της HP, που καταργεί τα όρια μεταξύ των δύο και των τριών διαστάσεων αλλά και την χρήση mouse και πληκτρολογίου.
0

Ένα εντυπωσιακό ζεύγος προϊόντων αποκάλυψε εχθές, Τετάρτη, η γνωστή αμερικανική εταιρεία υπολογιστών Hewlett-Packard σε ειδικό event στη Νέα Υόρκη. 

Πρόκειται για τον πρώτο της  τρισδιάστατο εκτυπωτή, με την ονομασία Μulti-jet fusion 3D ο οποίος, σύμφωνα με το BBC, θα είναι 10 φορές γρηγορότερος από ανταγωνιστικά προϊόντα και θα βγεί σε μαζική παραγωγή το 2016, και έναν φουτουριστικό υπολογιστή ονόματι Sprout, με ενσωματωμένο προτζέκτορα που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να σκανάρει αντικείμενα σε 3D και να τα επεξεργάζεται μέσω ταμπλέτας αφής, καταργώντας έτσι το mouse και το πληκτρολόγιο.

Η πρώτη παρουσίαση του νέου 3D εκτυπωτή της HP

H HP έπρέπει να εισέλθει στην αγορά της τρισδιάστατης εκτύπωσης με ένα 3D printer που να λειτουργεί σωστά υποστηρίζουν αναλυτές της αγοράς, ενώ ήδη πολλά τεχνολογικά site περιγράφουν τον νέο υπολογιστή της εταιρείας, Sprout, ως ένα από τα πλέον καινοτόμα προϊόντα που κυκλοφόρησαν φέτος.

Δείτε την παρουσίαση του εντυπωσιακού υπολογιστή της HP, που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 9 Νοεμβρίου με τιμή 1899 δολάρια και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες δημιουργικούς:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM