Microsoft Band: αυτό είναι το 'έξυπνο' βραχιόλι της Microsoft

Microsoft Band: αυτό είναι το 'έξυπνο' βραχιόλι της Microsoft Facebook Twitter
Το νέο φορετό gadget της Microsoft καταγράφει τη σωματική δραστηριότητα του κατόχου του και την στέλνει στην υπηρεσία cloud 'Microsoft Health'
1

H Microsoft αποκάλυψε μόλις το -από καιρό φημολογούμενο- φορετό gadget της με την ονομασία Microsoft Band.

Tο Microsoft Band είναι ένα 'εξυπνο' περικάρπιο που έχει τη δυνατότητα να καταγράφει μια σειρά από σωματικές δραστηριότητες και στοιχεία που αφορούν το χρήστη όπως αριθμό βημάτων, θερμίδων που έκαψε, καρδιακούς παλμούς, έκθεση στον ήλιο, επίπεδο stress, αλλά και ποιότητα ύπνου. Η καταγραφή τους γίνεται μέσω sensors και στη συνέχεια τα data μεταδίδονται από τη συσκευή στην cloud υπηρεσία που λάνσαρε μόλις η εταιρεία με την ονομασία Microsoft Health.

Τα στοιχεία αυτά αναλύονται και συντίθενται στην ειδική συνοδευτική εφαρμογή για όλων των τύπων smartphones (Windows, iOS, Android) που δημιούργησε η Microsoft και στη συνέχεια παρουσιάζουν μια πιο αναλυτική εικόνα των σωματικών λειτουργιών και της fitness δραστηριότητας του κατόχου του Microsoft Band.

Το Microsoft Band στέλνει μέσω Cloud όλα τα data που κατέγραψε στην συνοδευτική εφαρμογή για smartphone, ώστε ο χρήστης να έχει εύκαιρο το ιστορικό του και μια ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας του

Επιπρόσθετα ο χρήστης του νέου φορετού gadget της Microsoft, μπορεί να λάβει και να διαβάσει στην έγχρωμη ευανάγνωστη οθόνη της συσκευής, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεις κοινωνικών δικτύων με τα οποία την έχει συνδέσει. Ο χρόνος αυτονομίας της συσκευής μεταξύ φορτίσεων είναι περίπου 48 ώρες και η τιμή της έχει οριστεί στα 199 δολάρια.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του νέου φορετού προϊόντος της Microsoft και παρακολουθήστε μια πρώτη παρουσίασή του στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

[ΠΗΓΗ 1, 2]

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια