Το Gmail θα διαχειρίζεται όλη την ηλεκτρονική αλληλογραφία μας;

Το Gmail θα διαχειρίζεται όλη την ηλεκτρονική αλληλογραφία μας; Facebook Twitter
Εάν ευσταθεί το βίντεο που μόλις διέρρευσε, η Google θέλει να διαχειρίζεται όλους τους λογαριασμούς ηλ. ταχυδρομείου μέσω της εφαρμογής Gmail για Android.
0

Ένα βίντεο που αφορά την νέα έκδοση του Gmail για το επερχόμενο λειτουργικό της Google Android 5.0 Lollipop, το οποίο διέρρευσε προ ολίγου και εντοπίστηκε από το πάντα καίριο site Android Police, εμφανίζει σαρωτικές αλλαγές τόσο στο design όσο και στον τρόπο που το Gmail θα διαχειρίζεται όλους τους λογαριασμόυς email που διαθέτουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με το βίντεο, η ανανεωμένη εκδοχή της εφαρμογής Gmail για Android, που θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες ως μέρος του λειτουργικού Android Lollipop, εμφανίζεται να διαχειρίζεται όλους τους λογαριασμούς email που ενδέχεται να διαθέτει κάποιος χρήστης, όπως στη Yahoo και στο Outlook. 

"Η γιγαντιάια μηχανή αναζήτησης θέλει να βοηθήσει όλους τους κατόχους συσκευών με Android να διαχειρίζονται τους λοογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους από μια εφαρμογή αντί να ανοίγουν πολλαπλές εφαρμογές για κάθε διαφορετικό λογαριασμό", αναφέρει σχετικά το σάιτ The Verge. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο που διέρρευσε και εμφανίζει την νέα λειτoυργία του Gmail:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM