5 φορές ταχύτερο Wi-Fi ετοιμάζει η Samsung

5 φορές ταχύτερο Wi-Fi ετοιμάζει η Samsung Facebook Twitter
Οπτικοακουστικές συσκευές και ιατρικά μηχανήματα θα είναι τα πρώτα προϊόντα που θα ενσωματώνουν την νέα τεχνολογία της Samsung.
1

Με ένα νέο πρωτόκολλο ασύρματης μετάδοσης δεδομένων μέσω Wi-Fi πειραματίζεται η Samsung, το οποίο θα είναι 5 φορές ταχύτερο από το υπάρχον το οποίο λειτουργεί μεταξύ των συχνοτήτων 2.4 και 5 GHz. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η τεχνολογία Wi-Fi των 60GHz που αναπτύσσει, θα εξοπλίζει τις επερχόμενες συσκευές της, όπως τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές και ιατρικά μηχανήματα και θα δίνει τη δυνατότητα -με πρακτικούς όρους- της μεταφοράς μιας ταινίας του 1Gb, στον χρόνο-ρεκόρ των 3 δευτερολέπτων, από συσκευή σε συσκευή.

Όπως συμβαίνει με κάθε πολλά υποσχόμενη εφεύρεση που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αναφέρει ο Independent, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε θα τεθεί μαζικά στη διάθεση των καταναλωτών, όμως αναλυτές σημειώνουν ότι θα το νέο ταχύτατο Wi-Fi της Samsung, ενδέχεται να ενσωματωθεί σε προϊόντα της, ακόμα και στις αρχές του ερχόμενου έτους.

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια