ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Nέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών στο Hollywood

Nέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών στο Hollywood Facebook Twitter
3

Ενώ ο πρόσφατος θόρυβος με τη διαρροή φωτογραφιών δεκάδων αστέρων του Χόλιγουντ ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει, οι χάκερς ξαναχτύπησαν το Σάββατο και έδωσαν στη δημοσιότητα καινούργιο υλικό με νέες πρωταγωνίστριες. Θύμα τους αυτή τη φορά η Kim Κardashian της οποίας τα ολόγυμνα selfies διέρρευσαν και πάλι μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας 4chan και από εκεί στο Reddit.

Aνάμεσα στις νέες φωτογραφίες που από το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν ελεύθερες στο ίντερνετ υπάρχει πολύ ακόμη φωτογραφικό υλικό το οποίο έχει υποκλαπεί από το iCloud των συσκευών διάσημων γυναικών. Μεταξύ των θυμάτων είναι η Vanessa Hudgens, η Aubrey Plaza, η Mary-Kate Olsen, η Hope Solo και για δεύτερη φορά η Jennifer Lawrence.

Mετά τις διαστάσεις που πήρε το πρόσφατο αντίστοιχο σκάνδαλο, οι ιστοσελίδες διέγραψαν το ακατάλληλο υλικό, χωρίς όμως να έχουν προλάβει τη διαρροή του. Προς το παρόν οι εκπρόσωποι τύπου των γυναικών που έγιναν τα νέα θύματα των χάκερς, αρνούνται να κάνουν επίσημες δηλώσεις.

Ωστόσο, στο Reddit πολλοί είναι ακόμη οι χρήστες οι οποίοι δίνουν το υλικό με λινκ και ισχυρίζονται πως αρκετό ακόμη πρόκειται σύντομα να δοθεί στη δημοσιότητα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από το νέο αυτό σκάνδαλο βρίσκεται η ίδια ομάδα χάκερς που ευθύνεται για την διαρροή τον Αύγουστο με την οποία είχαν ασχοληθεί οι αρχές χωρίς όμως να καταφέρουν αν εντοπίσουν τους ένοχους.

Τech & Science
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM