Απεργία της ΓΣΕΕ

Το συγκρότημα U2 στα αποκαλυπτήρια του iPhone 6

Το συγκρότημα U2 στα αποκαλυπτήρια του iPhone 6 Facebook Twitter
Το συγκρότημα διατηρεί στενές σχέσεις με την Apple από το 2004.
1

Με ελάχιστες ώρες να μας χωρίζουν από τo πολυδιαφημισμένo event παρουσίασης νέων συσκευών της Apple στο Flint Center, της Καλιφόρνια, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε live, σε αυτόν το σύνδεσμο, οι φήμες που αφορούν στα gadgets, αλλά και στη διοργάνωση, βρίσκονται στο αποκορύφωμα.

Έτσι, σύμφωνα με τους New York Times, στη σκηνή του Flint Center, που μέχρι στιμγής φυλάσσεται από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ανάμεσα στις εμφανίσεις των στελεχών της Apple που θα παρουσιάσουν τις δύο βερσιόν του iPhone, το iWatch, το iOS 8, καινούρια iPod, κ.α. θα εμφανιστούν και οι Δουβλινέζοι U2.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται τρεις ανώνυμες πηγές που έχουν ήδη ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα, το συγκρότημα των U2, εκτός από μια live εμφάνιση θα αποκαλύψει και τον τρόπο που θα συνδέσει το όνομά του και την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ του, που αναμένεται προς τα τέλη του έτους, με κάποιο από τα προϊόντα της Apple.

Να σημειωθεί ότι το συγκρότημα διατηρούσε στενές σχέσεις τόσο με τον ιδρυτή της Apple, Steve Jobs, όσο και με τα προϊόντα της Apple αφού είχε συνδέσει το όνομά του με μια επετειακή έκδοση του iPod, το 2004, αλλά και με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Το συγκρότημα U2 στα αποκαλυπτήρια του iPhone 6 Facebook Twitter
Έξω από το Flint Center λίγο πριν την παρουσίαση
Το συγκρότημα U2 στα αποκαλυπτήρια του iPhone 6 Facebook Twitter

H Gwen Stefani και ο Dr. Dre στην πτήση με προορισμό το Κουπερτίνο.

Η περφόρμανς των U2 στο event της Apple:

Τech & Science
1

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια