Νέα παροχή 'Save' από το Facebook

Νέα παροχή 'Save' από το Facebook Facebook Twitter
H νέα παροχή του Facebook, όπως εμφανίζεται στη mobile εκδοχή του
0

Μια νέα, χρήσιμη παροχή για όσους χρήστες σκρολάρουν βιαστικοί το news feed τους και επιθυμούν να ΄σώσουν΄τις πιο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις ώστε να μπορούν να τις διαβάσουν μετέπειτα, παρουσίασε μόλις το Facebook.

Το νέο χρακτηριστικό του Facebook, ονόματι 'Save', λειτουργώντας όπως τα Bookmarks στους browsers, δηλαδή τη δυνατότητα προσθήκης στα αγαπημένα κάποιων site για ευκολότερη πρόσβασή τους, σας επιτρέπει να αποθηκεύετε links προς ενδιαφέροντα άρθρα ή σάιτ, καθώς και μουσικά βίντεο ή τρέιλερ, για να τα δείτε με την ησυχία σας αργότερα στο smartphone ή στο Web. Παράλληλα, η νέα παροχή σας επιτρέπει να μοιράζεστε όλα τα αντικείμενα που σώσατε με τους φίλους σας.

Το 'Save' θα εμφανιστεί τις επόμενες μέρες σε όλες τις εκδοχές του Facebook, στην αριστερή στήλη του news feed, εάν σερφάρετε από το Web, ή στο κουμπί "more" εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για Smartphone.

Δείτε μια σύντομη παρουσίαση του 'save' στο παρακάτω βίντεο:

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM