iPhone 6: Ανθεκτική oθόνη από ζαφείρι με απτική τεχνολογία

iPhone 6: Ανθεκτική oθόνη από ζαφείρι με απτική τεχνολογία Facebook Twitter
0

Νέες φήμες ξεπηδούν καθημερινά σχετικά με το επερχόμενο iPhone 6 που πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, να παρουσιαστεί σε δύο εκδοχές με μεγέθη οθόνης 4,7 και 5,5 ιντσών αλλά και αρκετές καινοτομίες όπως οθόνη που δεν χαράσσεται από ζαφείρι (όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο) αλλά και τεχνολογία που θα κάνει τα περιοχόμενά της απτά, δίνοντας την αίσθηση της επιφάνειάς τους, στο χρήστη.

Σύμφωνα με το Cnet που επικαλείται δημοσίευμα κινεζικού site, το iPhone 6 εκτός από την οθόνη με περίβλημα Saphire Glass που είναι τετραπλάσια πιο ανθεκτικό από το συνηθισμένο Gorilla Glass των προηγούμενων εκδόσεων, θα είναι εξοπλισμένο με τη λεγόμενη "απτική" τεχνολογία που μεταφέρει την αίσθηση της αφής σε ότι ακουμπάει ο χρήστης επάνω της.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης θα νιώθει σαν να πατάει αληθινά κουμπιά όταν πληκτρολογεί στην οθόνη ή όταν μεταφέρει ένα αντικείμενο σύροντάς το, κάνοντας την εμπειρία διάδρασης με το περιεχόμενο της οθόνης ακόμα πιο ρεαλιστική.

Δείτε την φημολογούμενη νέα οθόνη από ... ζαφείρι του iphone 6 να περνάει ένα εξαντλητικό τεστ:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM