'Αντίο' οθόνες Plasma

'Αντίο' οθόνες Plasma Facebook Twitter
H Samsung σταματά την παραγωγή των τελευταίων Plasma TV στις 30 Νοεμβρίου.
1

Η Samsung  ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει την παύση της παραγωγής οθονών Plasma, μέχρι το τέλος του χρόνου σύμφωνα με το Cnet, ακολουθώντας τα βήματα της Panasonic που σταμάτησε να τις παράγει το 2013.

Η εταιρεία δήλωσε ότι ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν "η χαμηλή ζήτηση για τις οθόνες Plasma, και η πρόθεση της εταιρείας να επικεντρωθεί σε νέους τύπους οθονών όπως τις κυρτές και τις οθόνες ανάλυσης 4Κ".

 

Μια οθόνη Plasma αν και παρέχει υψηλότερης ποιότητας εικόνα από μια κοινή LED LCD οθόνη ανάλυσης High Definition, έχει μεγαλύτερο κόστος παραγωγής.

 

Οι υπέυθυνοι της εταιρείας σε παλαιότερη δήλωσή τους είχαν παραδεχτεί ότι δεν είχε βρεθεί ένας οικονομικός τρόπος κατασκευής οθονών plasma με ανάλυση 4Κ, δηλ. του format που θα επικρατήσει τα επόμενα χρόνια, κι αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που οδήγησε την Samsung -αλλά και την LG- να σταματήσουν την παραγωγή τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια