Νέο look και δυνατότητες για την εφαρμογή Flickr

Νέο look και δυνατότητες για την εφαρμογή Flickr Facebook Twitter
0

Η Yahoo μόλις αποκάλυψε το νέο look της εφαρμογής διαμοιρασμού φωτογραφιών, Flickr για smartphones και tablets όλων των λειτουργικών, το οποίο προσθέτει πολλές νέες ευκολίες και φίλτρα για επεξεργασία των φωτογραφιών σας, θυμίζοντας όμως, κατά γενική ομολογία, ακόμα περισσότερο το instagram.

Η ανανεωμένη εφαρμογή του Flickr, που φτάνει αισίως στη βερσιόν "3.0", παρέχει βελτιωμένες δυνατότητες ανεβάσματος φωτογραφιών μέσω του dropbox και του Google+, ενώ παρέχει προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας των αρχείων και την προσθήκη φίλτρων που δίνουν στις φωτογραφίες πιο vintage εμφάνιση.

Στο νέο Flickr, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν, να κάνουν like και share τις φωτογραφίες των φίλων τους, σε ένα κάθετης δομής timeline, ενώ η εφαρμογή επιτρέπει πια το ανέβασμα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης της ανανεωμένης υπηρεσίας Flickr:

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM