Έτσι θα είναι το smartphone της Amazon

Έτσι θα είναι το smartphone της Amazon Facebook Twitter
1

Οι εικόνες που διέρρευσαν μόλις από το σάιτ BGR και αναδημοσιεύονται από έγκυρες σελίδες, παρουσιάζουν το νέο smartphone της Amazon, καλυμμένο από ένα προστατευτικό που αποκρύπτει το τελικό του design, που θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι και θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη.

Εξωτερικά μοιάζει με οπoιαδήποτε άλλη συσκευή με οθόνη αφής. Όμως όλες οι φήμες που κυκλοφορούν μέχρι αυτή τη στιγμή μιλούν για ένα smartphone με επαναστατικό interface τρισδιάστατης απεικόνισης, ανόμοιο με οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι φήμες αναφέρουν ότι το πάλαι ποτέ e-shop και μια από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες εταιρείες τεχνολογίας του κόσμου, θα κυκλοφορήσει δύο βερσιόν της συσκευής, εκ των οποίων η μια θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών, επεξεργαστή τύπου Snapdragon και RAM που θα φτάνει τα 2Gb.

Το επερχόμενο smartphone της Amazon

Εάν επαληθευτούν και οι υπόλοιπες φήμες του BGR, το smartphone της Amazon θα έχει 6 μικροκάμερες που θα εντοπίζουν τη θέση της ίριδας του ματιού του χρήστη ώστε να μετατοπίζουν τα στοιχεία της οθόνης, για να δημιουργείται η ψευδαίσθηση του τρισδιάστατου βάθους.

[via]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια