ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το Twitter σε ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο

Το Twitter σε ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο Facebook Twitter
1

Σε μια ακόμα προσπάθεια να επιβεβαιώσει τους χρήστες του ότι κάποιος όντως διαβάζει τα Tweets τους, η online βερσιόν του Twitter εισάγει ένα νέο σύστημα ειδοποιήσεων με αναδυόμενα (pop up) μηνύματα, που θα πληροφορεί κάθε χρήστη -σε πραγματικό χρόνο- για τα retweets, τις αναφορές, τις απαντήσεις σε tweets, τα προσωπικά μηνύματα και τους καινούριους followers.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία επισημαίνει ότι το νέο σύστημα ειδοποιήσεων, που θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο Twitter.com τις επόμενες εβδομάδες, θα είναι interactive, επιτρέποντας μέσω των Pop Up την απάντηση, το retweet και όλες τις υπόλοιπες ενέργειες που συνθέτουν την εμπειρία του Tweeting.

Το νέο σύστημα ειδοποιήσεων του Twitter, εν δράσει

Ειδικοί αναφέρουν ότι η νέα υπηρεσία της πλατφόρμας, κάτι που το Facebook, το Tumblr και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαθέτουν εδώ και καιρό, είναι μια μέθοδος που σιγουρεύει ότι οι χρήστες θα ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο Twitter, γεγονός που έως τώρα ήταν αγκάθι για τους ιθύνοντές του.

[via]

Τech & Science
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια