Αυτό το μηχάνημα μετατρέπει οτιδήποτε σε μουσικό όργανο

Αυτό το μηχάνημα μετατρέπει οτιδήποτε σε μουσικό όργανο Facebook Twitter
2

Μοιάζει σαν να έχει βγει από το φουτουριστικό studio κάποιου συνθέτη πειραματικής μουσικής, όμως το Ototo είναι απλά ο καρπός της προσπάθειας του σχεδιαστή και εφευρέτη Yuri Suzuki και της ομάδας του, και πρόκειται για μια απλή γεννήτρια ήχων που όμως, με ένα απλό αισθητήρα, μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε αντικείμενο σε μουσικό όργανο.

Η καμπάνια για το Ototo, που τρέχει αυτή τη στιγμή στο crowd-funding ιστότοπο Kickstarter, έχει καλύψει από δωρεές περίπου το 20% των 50.000 λιρών που αναζητά η εταιρεία Dentaku του Yuri Suzuki. Ένα ποσό που θα επιτρέψει τη μαζική παραγωγή του καινοτόμου μουσικού οργάνου. Ενισχύοντας την καμπάνια με 45 Λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 55 ευρώ, εξασφαλίζετε τη βασική έκδοση του Ototo.

Δείτε τι μπορεί να κάνει το νέο μουσικό gadget, Ototo:

[via]

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια