Ένα μήνα δωρεάν Premium προσφέρει το Skype

Ένα μήνα δωρεάν Premium προσφέρει το Skype Facebook Twitter
0

Ακόμα ένα δώρο αποφάσισε να προσφέρει η εταιρεία Skype στους χρήστες της, δίνοντάς τους ένα μήνα δωρεάν υπηρεσιών Premium, που συμπεριλαμβάνουν ομαδικές βιντεοκλήσεις (έως και 10 άτομα), απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά ή κινητά τηλέφωνα και προβολή της οθόνης του υπολογιστή σε ζωντανό χρόνο.

Όσοι ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την προσφορά το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν εδώ και στη συνέχεια να συνδεθούν στην υπηρεσία, συμπληρώνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας. Δεν θα υπάρξει χρέωση για την υπηρεσία, εφόσον ο χρήστης μπει στη διαχείριση του λογαριασμού του και επιλέξει να απενεργοποιήσει την αυτόματη πληρωμή, τις πρώτες 27 ημέρες της προσφοράς.

Στην Ελλάδα η υπηρεσία Premium παρέχει απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά, ομαδικές βιντεοκλήσεις και προβολή της οθόνης του υπολογιστή σε ζωντανό χρόνο.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM