ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Διέγραψαν τους λογαριασμούς Έλληνα γραφίστα σε Twitter και Facebook, λόγω σχολίων για τον Ερντογάν

Διέγραψαν τους λογαριασμούς Έλληνα γραφίστα σε Twitter και Facebook, λόγω σχολίων για τον Ερντογάν Facebook Twitter
2

Οι επιθετικές αναρτήσεις του για την πολιτική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσαν την άμεση διαγραφή των λογαριασμών του Έλληνα γραφίστα Jo Di, ο οποίος μέσα σε ελάχιστες ώρες είδε να τίθενται εκτός λειτουργίας τόσο η σελίδα του στο Facebook, όσο και ο λογαριασμός του στο Twitter και αφού είχε λάβει σχετική ειδοποίηση. 

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο ίδιος στο blog του, σε αντίθεση με τους υπεύθυνους του Twitter που του απέστειλαν σχετική προειδοποίηση, το Facebook δεν τον ενημέρωσε ούτε για την επικείμενη διαγραφή της σελίδας του, αλλά ούτε και για τους λόγους που θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση. 

Διέγραψαν τους λογαριασμούς Έλληνα γραφίστα σε Twitter και Facebook, λόγω σχολίων για τον Ερντογάν Facebook Twitter
 

«Δύο ημέρες μετά το e-mail του Twitter για την ανάρτηση σχετικά με τον Ερντογάν (μέρος Α και μέρος Β) με ένα νέο e-mail το Facebook, αυτή τη φορά, με ενημέρωσε πως προχώρησε στο κλείσιμο της σελίδας Jo Di – η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε τον Ιούνη του 2015 (στη δεύτερη φάση του). Τρία χρόνια μετά και χωρίς δεύτερη εξήγηση, ήρθε ο πλήρης αποκλεισμός πρόσβασης και οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία ή επεξεργασία της σελίδας.

Σε αντίθεση με την αναλυτική δικαστική απόφαση, στην περίπτωση του Twitter και του Ερντογάν, αυτή τη φορά το Facebook δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει ούτε για ποιο λόγο συγκεκριμένα έγινε η πλήρης διαγραφή και το κλείσιμο της σελίδας Jo Di ούτε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία», γράφει ο Jo Di. 

Τech & Science
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτή είναι η ηθική διαφορά Δημοκρατίας-Απολυταρχισμού.Ο γραφίστας που έκανε καριέρα με fake news και propaganda και έφερε το ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ΠΟΤΕ δεν δέχτηκε επίθεση στην Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων. Είχε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να λέει ότι θέλει εξασφαλισμένη από το Συνταγμα και τους νόμους της χώρας.Χώρες όμως σαν την Τουρκία, τη Ρωσία και πάνω-κάτω όσες χώρες έκανε ο λεγόμενος προπαγάνδα υπέρ, αυτό το δικαίωμα δεν το δίνουν. Καθεστώτα αριστερά και ακροδεξιά λειτουργούν με φίμωση.
Μόνο Fake news δεν έγραφε.. ουσιαστικά γιατί δεν έγραφε / δημοσίευε news αλλά άποψη. Τώρα αν αυτή δε σου αρέσει είναι άλλη υπόθεση.Επίσης το facebook έχει την έδρα του... σε ΗΠΑ... το κέντρο του φιλελευθερισμού! A propo... κοίτα ποιές χώρες έχουνκάνει ban το ίδιο το facebook. https://en.wikipedia.org/wiki/Censorship_of_Facebook Θα δεις πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Επίσης δες που και γιατί υπάρχει λογοκρισίαhttps://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Facebook#Government_censorship