Τα emoji ανανεώνονται: Έρχονται χαρακτήρες με κόκκινα μαλλιά, σουπερήρωες, περισσότερα ζώα και νέα χόμπι

Τα emoji ανανεώνονται: Έρχονται χαρακτήρες με κόκκινα μαλλιά, σουπερήρωες, περισσότερα ζώα και νέα χόμπι Facebook Twitter
0

Όσοι έχουν κόκκινα μαλλιά ενθουσιάστηκαν με την είδηση πως δημιουργήθηκαν πλέον emoji με αυτό το χρώμα, κάτι που μέχρι σήμερα έλειπε από τις επιλογές.

Η Emojipedia, το επίσημο σάιτ των emoji, ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια λίστα με 150 ολοκαίνουργους χαρακτήρες που θα καλύπτουν ακόμη περισσότερα γούστα. 

Ανάμεσα στα νέα emoji εκτός από αυτά με τα κόκκινα μαλλιά, θα περιλαμβάνονται επίσης σουπερήρωες, περισσότερα ζώα και αθλήματα, αλλά και πιο ιδιαίτερα χόμπι, όπως το πλέξιμο και το κέντημα. 

Βέβαια από την στιγμή που ανακοινώνεται ένα emoji μέχρι να γίνει διαθέσιμο για κινητά και τάμπλετ περνάει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν τους φρέσκους χαρακτήρες μέχρι τα μέσα του 2018.

 
Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM