Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Instagram μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα - ειδικά αν πείτε ένα ψεματάκι

Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Instagram μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα - ειδικά αν πείτε ένα ψεματάκι Facebook Twitter
0

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα το Instagram εισήγαγε κάπως αθόρυβα ένα νέο δεδομένο που ίσως κάποιοι να μην έχετε ακόμη προσέξει.

Όσοι έχετε κάνει update στην εφαρμογή μέσα στο Δεκέμβριο, το έχετε τώρα στο κινητό σας και τον λογαριασμό σας.

Το νέο feature δείχνει πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκατε στο λογαριασμό σας στο Ιnstagram.

Για να είμαστε πιο σαφείς, δεν μπορούν όλοι followers σας να δουν πότε ήσασταν πιο πρόσφατα στο Instagram. Μόνο τα άτομα που ακολουθείτε και εσείς ή έχετε προηγουμένως ανταλλάξει DM έχουν την δυνατότητα να το δουν.

Σε μερικούς μπορεί να δείχνει πως ήταν απλά ενεργοί σήμερα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έχει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και αναφέρει π.χ. ενεργός «πριν από 32 λεπτά» .

Επίσης εμφανίζει «ενεργός τώρα» αν την ώρα που σας τσεκάρει ο άλλος είστε μέσα στο Instagram.

Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Instagram μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα - ειδικά αν πείτε ένα ψεματάκι Facebook Twitter

Aν ήδη σας ακούγεται αρκετά spooky και κατασκοπικό, τότε η προέκτασή του (υπό προϋποθέσεις) είναι ακόμη πιο προβληματική.

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό το feature μπορεί να δώσει εικόνα ακόμη και για το πότε πιάσατε το τηλέφωνό σας. Αυτό βέβαια γίνεται μόνο αν όταν το κάνατε μπήκατε στο λογαριασμό σας και χαζέψατε με λίγες φωτογραφίες.

Αν έχετε πει ψέματα για ένα τηλέφωνο ή για το τι κάνατε αν σας έψαχναν... τότε τα πράγματα δεν είναι καλά!

Στην περίπτωση αυτή, αν για παράδειγμα είχατε ένα μήνυμα, μια αναπάντητη κλήση ή ένα αίτημα για συνομιλία οποιασδήποτε μορφής και το αγνοήσατε (μεταξύ μας τώρα σχεδόν όλοι το έχουν κάνει) και πείτε μια από τις κλασικές δικαιολογίες: δεν το άκουσα, κοιμόμουν ή δεν είχα μαζί μου το κινητό, τότε την πατήσατε.

Το τσεκάρισμα είναι πανεύκολο μέσω των dm τα οποία θα μαρτυρήσουν αν εσείς είχατε όντως κοιμηθεί ή αν αντί να ασχοληθείτε με το ποιος σας ψάχνει προτιμήσατε να συνεχίσετε τη βόλτα σας στο Instagram.

Aν δεν σας αρέσει έστω και λίγο να έχουν τέτοια πληροφορία, τότε αυτό αλλάζει - αρκετά εύκολα.

Δείτε τον τρόπο αναλυτικά>>>> EΔΩ

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM