Μετά τον άκυρο βαλλιστικό συναγερμό, οι Χαβανέζοι γιόρτασαν τη ζωή στο PornHub

Μετά τον άκυρο βαλλιστικό συναγερμό, οι Χαβανέζοι γιόρτασαν τη ζωή στο PornHub Facebook Twitter
0

Στο PornHub χαλάρωσαν πάμπολλοι Χαβανέζοι αμέσως μετά τον λανθασμένο συναγερμό του περασμένου Σαββάτου για μία υποτιθέμενη άμεση απειλή βαλλιστικού πυραύλου, όπως σημειώνεται σε έκθεση της δημοφιλούς ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με το PornHuB, δεκαπέντε λεπτά μετά τη λήξη του συναγερμού η επισκεψιμότητα από IP της Χαβάης ξεπέρασε κατά 48% τον μέσο όρο των προηγούμενων Σαββάτων.

Το χρονικό της απειλής και της ανακούφισης

Στις 8:07 μ.μ τοπική ώρα, το λάθος ενός υπαλλήλου στο Γραφείο Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών της Χαβάης ήταν αρκετό για να σπείρει τον πανικό στους πολίτες.

Μετά τον άκυρο βαλλιστικό συναγερμό, οι Χαβανέζοι γιόρτασαν τη ζωή στο PornHub Facebook Twitter

«Άμεση απειλή από πύραυλο με κατεύθυνση τη Χαβάη. Αναζητείστε αμέσως καταφύγιο - Δεν είναι άσκηση», έγραφε το μήνυμα που στάλθηκε αυτόματα σε εκατοντάδες κινητά τηλέφωνα και μεταδόθηκε από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αμέσως, οι κάτοικοι άφησαν στη μέση ό,τι κι αν έκαναν και βγήκαν πανικόβλητοι στους δρόμους. Κάποιοι από αυτούς, φοβούμενοι ότι δεν θα βρουν καταφύγιο να σωθούν, τηλεφωνούσαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα για να τα αποχαιρετήσουν.

Οι αρχές χρειάστηκαν 38 ολόκληρα λεπτά για να επιβεβαιώσουν πως δεν υπήρχε καμία πραγματική απειλή και ότι απλώς ένας υπάλληλος είχε πατήσει την λάθος επιλογή με το mouse στον υπολογιστή του, στο πτυσσόμενο μενού μιας εφαρμογής.

Μέχρι τις 9 μ.μ σχεδόν όλοι είχαν ενημερωθεί για τον λάθος συναγερμό και, ένα λεπτό αργότερα στις 9:01 μ.μ, το PornHub κατέγραφε αύξηση 48% στην επισκεψιμότητα από υπολογιστές της Χαβάης, συγκριτικά με τα προηγούμενα δύο Σαββατοκύριακα.

Ναι, ενώ εκατοντάδες Χαβανέζοι δοξολογούσαν τον Θεό ή το Μεγάλο Τίποτα και έπαιρναν τηλέφωνο για να καθησυχάσουν τους δικούς τους στο εξωτερικό, μία μερίδα συμπολιτών τους είχε ήδη προλάβει να επιστρέψει στα σπίτια του και να μπει στο PornHub για να χαλαρώσει.

«Στις 8:07, αμέσως μετά την πληροφορία για τον πύραυλο σημειώθηκε κατακόρυφη πτώση στις επισκέψεις από τη Χαβάη. Στις 8:23 μ.μ η κίνηση κυμαινόταν περίπου 77% χαμηλότερα από ένα τυπικό Σάββατο στη χώρα», εξηγεί σε σχετική ανάλυσή του το PornHub.

Μετά τον άκυρο βαλλιστικό συναγερμό, οι Χαβανέζοι γιόρτασαν τη ζωή στο PornHub Facebook Twitter

Όμως μόλις αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε καμία βαλλιστική απειλή, πάμπολλοι Χαβανέζοι μπήκαν στον δημοφιλή ιστότοπο για να το γιορτάσουν, πετυχαίνοντας αυτή την αξιοσημείωτη κορυφή στην επισκεψιμότητα. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ