Το Instagram κατεβάζει φωτογραφία γυμνού κοριτσιού, όχι όμως για τον λόγο που φαντάζεστε

Το Instagram κατεβάζει φωτογραφία γυμνού κοριτσιού, όχι όμως για τον λόγο που φαντάζεστε Facebook Twitter
0

Όταν η Jordyn Jones, blogger και Instagram influencer πόσταρε στη σελίδα της στο Instagram δύο τρυφερές φωτογραφίες της κόρης της, μία που την έδειχνε να κοιμάται στην παραλία και άλλη μία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, σίγουρα δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν στο στόχαστρο σκληρής κριτικής και επιθετικότατων σχολίων για τον τρόπο που φροντίζει το παιδί της... 

Favourite tote always @libertyemma_collections ⚡️✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordyn Jones (@lifewithwinter) στις

Η πρώτη φωτογραφία έδειχνε τη μικρή Winter να κοιμάται με την πιπίλα και το μαγιό της και η άλλη το κοριτσάκι γυμνό να περπατάει στην άμμο: όταν ξεκίνησε το πρώτο κύμα αντιδράσεων, αρχικά κάποιοι πίστεψαν ότι η μητέρα βάλλεται λόγω της περιβολής του κοριτσιού. Όμως, τα επιθετικά, σχεδόν υβριστικά σχόλια είχαν να κάνουν με το χρώμα του δέρματος του παιδιού και με το γεγονός ότι η μητέρα του έμοιαζε να το έχει εγκαταλείψει στο έλεος του καυτού ήλιου. 

Το Instagram κατεβάζει φωτογραφία γυμνού κοριτσιού, όχι όμως για τον λόγο που φαντάζεστε Facebook Twitter

"Είναι αηδιαστικό το πόσο μαυρισμένο είναι το δέρμα της κόρης σου. Έχεις ακούσει ποτέ να μιλάνε για αντηλιακό; Τι θα έλεγες να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς πριν το παιδί σου αρχίζει να μοιάζει με 40άρα πριν ακόμη γίνει 4 ετών; Είσαι πραγματικά φρικτή μητέρα!", έγραφε ένα από τα προσβλητικά σχόλια που άρχισαν να καταφθάνουν στον λογαριασμό της Jones και λίγη ώρα μετά η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς. 

Fact: covering your eyes is the perfect hiding spot in a game of ‘hide and go seek’ or so she thinks- Winter Rose (17-12-2017)???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordyn Jones (@lifewithwinter) στις

Και όπως ανεξήγητα συμβαίνει στα κοινωνικά δίκτυα η φωτογραφία της μαμάς blogger "κατέβηκε" από το Instagram... Την επόμενη μέρα, η Jones αντικατέστησε τη φωτογραφία με μια άλλη που την έδειχνε να κρατά την κόρη της αγκαλιά και έγραψε ένα απολύτως ψύχραιμο μήνυμα. 

"Ξύπνησα το πρωί και κατάλαβα ότι το ποστ μου είχε αποσυρθεί από το Instagram επειδή κάποιοι το είχαν αναφέρει ως ακατάλληλο. Αηδιάζω στη σκέψη του τι είδους άνθρωποι μπορεί να με ακολουθούν, για τις γυναίκες που μου επιτέθηκαν με προσβλητικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, για όλο αυτό το μπούλινγκ. 

Το δέρμα του παιδιού μου είναι όμορφο και παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του. Κάθε μέρα πασχίζω να είμαι η καλύτερη μητέρα που μπορώ για χάρη τους. Αν δεν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου ή αν σας προσβάλλει το χρώμα του δέρματός μας σας παρακαλώ κάντε unfollow.

Woke up this morning to see my post had been removed from Instagram because more then a few people had reported it. I am disgusted at the thought that people who follow me Condone that ladies bullying and racist remarks. My child’s skin is beautiful, I take all necessary measures to ensure her skin is protected and I wake up every dam day striving to be the best mother possible. If you don’t like my posts or our skin colour offends you please just unfollow. I won’t post about last nights events again because I don’t want to be putting negative energy into the world but please realise I am a real person behind this account, I’m not a robot. I have feelings and emotions and even though I have thick skin when it comes to trolls, degrading comments made about my children are not on Happy Tuesday all ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordyn Jones (@lifewithwinter) στις

Δεν θέλω να ποστάρω τίποτα αναφορικά με όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ γιατί δεν θέλω να διοχετεύσω ξανά όλη αυτή την αρνητική ενέργεια στον κόσμο. Αλλά σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι πίσω από αυτόν τον λογαριασμό βρίσκεται ένας κανονικός άνθρωπος και όχι ένα ρομπότ. Έχω αισθήματα και ακόμη κι αν είμαι σκληρόπετση, όταν η κουβέντα έρχεται στα τρολς με όλα αυτά τα ταπεινωτικά τους σχόλια για το παιδί μου, δεν μου έφτιαξαν ακριβώς τη μέρα" 

Ας σημειωθεί, ότι μετά το ειλικρινές μήνυμα της blogger, το παιχνίδι του διαδικτύου άλλαξε φόρα (και φορά) και ξαφνικά τα θετικά μηνύματα (και κυρίως τα πιο ψύχραιμα) κάτω από από το post της έδωσαν τη θέση τους σε εκείνα που σχεδόν ανθρωποφαγικά έγιναν η αιτία να κατέβει η ανάρτηση της από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.  

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM