17χρονος σταρ του YouTube προσέβαλε σε βίντεο βαρόνο ναρκωτικών - Βρέθηκε δολοφονημένος με 15 σφαίρες

17χρονος σταρ του YouTube προσέβαλε σε βίντεο βαρόνο ναρκωτικών - Βρέθηκε δολοφονημένος με 15 σφαίρες Facebook Twitter
1

Ένας 17χρονος σταρ του YouTube από το Μεξικό προσέβαλε σε κάποιο από τα βίντεό του έναν από τους πιο διαβόητους εμπόρους ναρκωτικών της χώρας και λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος με 15 σφαίρες στο κορμί του.

Ο Juan Luis Lagunas Rosales γεννήθηκε στην πολιτεία της Sinaloa και στα 15 του άφησε τη γενέτειρά του και μετακόμισε στο γειτονικό Culiacán όπου έπλενε αυτοκίνητα για να βγάλει τα προς το ζην.

Εκεί απέκτησε και το ψευδώνυμο με το οποίο θα γινόταν αργότερα διάσημος στο διαδίκτυο: «El Pirata de Culiacán» (σ.σ. δηλαδή «O Πειρατής του Culiacán»).

Μακριά από οποιαδήποτε γονική επίβλεψη, ο νεαρός Rosales έκανε ό,τι ήθελε. Άρχισε να πηγαίνει σε πάρτι και να πίνει ασταμάτητα.

Κάποια στιγμή ξεκίνησε ν' ανεβάζει βίντεο στα social media όπου φαινόταν να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ορισμένες φορές έχανε τις αισθήσεις του.

Τα βίντεο άρχισαν να γίνονται viral. Τα επόμενα δύο χρόνια ο Rosales έγινε σταρ του YouTube στη χώρα του. Σε ηλικία 17 ετών είχε περισσότερους από 1 εκατ. followers στο Facebook και πάνω από 300.000 στο Instagram.  Χάρη στη φήμη που απέκτησε στα social media άρχισε να συμμετέχει σε βίντεο κλιπ ή διάφορα προωθητικά events.

Το παιδικό του πρόσωπο και η αστεία συμπεριφορά του όταν έπινε, φαίνεται πως διασκέδαζε το κοινό.

Και παρότι η κατανάλωση αλκοόλ επιτρέπεται μετά τα 18 στο Μεξικό, ο «Πειρατής του Culiacán» έπινε δίχως αύριο. Όπως πολλοί συνομίληκοί του, ζούσε λες και ήταν άτρωτος, λέγοντας ό,τι ήθελε για όποιον ήθελε. Ήταν όλα ένα παιχνίδι, ένα πάρτι.

17χρονος σταρ του YouTube προσέβαλε σε βίντεο βαρόνο ναρκωτικών - Βρέθηκε δολοφονημένος με 15 σφαίρες Facebook Twitter
Ο Nemesio Ocegera Cervantes, ή αλλιώς «El Menco».

Αλλά στη Sinaloa, μία από τις πιο βίαιες πολιτείες του Μεξικού κανείς δεν είναι άτρωτος. Ειδικά αν τα βάλει με τα λάθος άτομα.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο, ένας εμφανώς μεθυσμένος Rosales διακρίνεται να προσβάλει τον Nemesio Ocegera Cervantes, γνωστό και ως «El Mencho». Ο Cervantes, ωστόσο, τυγχάνει να είναι ένας από τους πιο διαβόητους και επικίνδυνους εμπόρους ναρκωτικών στο Μεξικό, και σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους ο αρχηγός του καρτέλ «New Generation» στο Jalisco.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, ο Rosales ακούγεται στο βίντεο να λέει τη φράση «El Mencho a mí me pela la verga», κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να σημαίνει «El Mencho έλα ξεφλούδισε τον π@@@@ο μου».

plebes plebes

A post shared by El Pirata de Culiacan™ Ⓜ️ (@elpiratadeculiacan) on

Έτσι, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, την ώρα που ο Rosales και οι φίλοι του διασκέδαζαν σε μπαρ του Jalisco, ένοπλοι άντρες μπήκαν στο μαγαζί και πυροβόλησαν τον 17χρονο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της περιοχής, Raúl Sánchez Jiménez.

Ο θάνατος του Rosales ήταν ακαριαίος. Η σορός του είχε μεταξύ 15 και 18 τραύματα από σφαίρες. Τον αναγνώρισαν από τα τατουάζ του.

Οι αρχές δεν έχουν εξακριβώσει τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του ή τις ταυτότητες των δραστών. Εντούτοις, επιβεβαίωσαν στα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας ότι ερευνούν πιθανή σχέση του εγκλήματος με το πρόσφατο βίντεο κατά του «El Mencho».

aki andamos umildemente en el mandalaibey ??

A post shared by El Pirata de Culiacan™ Ⓜ️ (@elpiratadeculiacan) on

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και επομένως ήταν μια πολύ χαζή κίνηση εκ μέρους του. Ήταν ένα μεθυσμένο, κουτό παιδί. Και οι τρείς αυτές του ιδιότητες θα έπρεπε να του επιτρέψουν να συνεχίσει το ταξίδι του στη ζωή αλλά έτσι λειτουργούν τα καρτέλ, με σιδηρά πυγμή. Και ο Juan ως Μεξικανός το γνώριζε καλά αυτό. Έχοντας δει τι μπορούν να κάνουν, ο γρήγορος τρόπος με τον οποίο τον εκτέλεσαν δείχνει έλεος στις παραπάνω ιδιότητες του. Θα μπορούσαν σίγουρα να του δώσουν ακριβώς αυτό που ζήτησε και τότε θα ήταν πολύ χειρότερα. R.I.P. Juan.