Instagram: Tώρα μπορείτε να ακολουθείτε και hashtags (#)

Instagram: Tώρα μπορείτε να ακολουθείτε και hashtags (#) Facebook Twitter
0

To Instagram ανακοίνωσε πως οι χρήστες θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν θεματικές ενότητες ακολουθώντας συγκεκριμένα hashtags που τους ενδιαφέρουν.

Η νέα προσθήκη στη δημοφιλή εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ακολουθούν συγκεκριμένα hashtags, ακριβώς όπως ακολουθούν τους λογαριασμούς άλλων χρηστών ή φίλων ή επιχειρήσεων. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ψάχνουν τα αγαπημένα τους για να βρίσκουν εκεί τις φωτογραφίες που τους αρέσουν. Φυσικά, η σημερινή ανακοίνωση δείχνει καθαρά την πρόθεση του Instagram να εφεύρει νέους τρόπους που θα κρατήσουν περισσότερο χρόνο τους χρήστες στο τεράστιο φωτογραφικό δίκτυο, γιατί όσο και πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη, κάποια hashtag feeds έχουν τεράστια κίνηση, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια από αυτά μπορεί να βομβαρδίζουν κυριολεετικά τη ροή σας.

Το Instagram, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, εισάγει αυτή τη νέα δυνατότητα ακολούθησης hashtag, για να προσφέρει νέους τρόπους να ανακαλύψουμε φωτογραφίες, βίντεο και ανθρώπους στο Instagram. Τώρα θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να μείνουμε συνδεδεμένοι με τα ενδιαφέροντά μας, με τα χόμπι μας, με τα πάθη μας ή με τις κοινότητες και τις δραστηριότητες που μας ενδιαφέρουν. Bέβαια, γνωρίζει ότι μια τέτοια λειτουργία μπορεί να γεμίσει ένα hashtag feed με άπληστο spam, και γι' αυτό τονίζει πώς η νέα δυνατότητα δεν θα φέρει ενοχλητική διαφήμιση στα feed των χρηστών και πως θα κάνει συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους για τέτοια φαινόμενα.

Για να ακολουθήσετε ένα hashtag θα πρέπει να αναζητήσετε το θέμα που σας ενδιαφέρει ή να επιλέξετε ένα hashtag από κάποιο post που μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή. Όταν βρίσκετε ένα hashtag που σας αρέσει, θα ανοίγετε τη σχετική του σελίδα και θα επιλέγετε το follow πλήκτρο. Στη συνέχεια, όλα τα posts που συνοδεύουνται από το hashtag που ακολουθείτε, θα εμφανίζονται στη ροή σας. Εάν αποφασίσετε να σταματήσετε την παρακολούθηση ενός συγκεκριμένου θέματος θα μπορείτε να κάνετε unfollow οποιαδήποτε στιγμή.

Instagram: Tώρα μπορείτε να ακολουθείτε και hashtags (#) Facebook Twitter

Η νέα προσθήκη ετοιμάζεται να έρθει μαζί με την επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέσα στις γιορτές.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM