Πόσο κοστίζει το iPhone X σε όλον τον κόσμο (και το φθηνότερο deal που βρήκαμε σε ελληνικό site)

Πόσο κοστίζει το iPhone X σε όλον τον κόσμο (και το φθηνότερο deal που βρήκαμε σε ελληνικό site) Facebook Twitter
0

H επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone X στην Ελλάδα είναι η Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Η επίσημη αρχική τιμή που δίνει η Apple για το πολυαναμένομενο iPhone X (το βασικό μοντέλο των 64GB) είναι 999 δολάρια και αναμένεται όταν φτάσει στις βιτρίνες να αγγίζει τα 1.060 δολάρια. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγα τα κινητά τηλέφωνα που (τουλάχιστον το βασικό τους μοντέλο) ξεπερνούν μια τετραψήφια τιμή. Επίσης, εντελώς αντικειμενικά αυτά τα χρήματα είναι πάρα πολλά για μια συσκευή που θα ζήσει μαζί σας μερικά χρόνια πριν αγοράσετε μια άλλη πιο καινούργια. Πόσο μάλλον όταν κανένας δεν έχει δοκιμάσει ακόμη τις επιδόσεις του. Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η τιμή του αναμένεται ότι θα αγγίξει τα 1.300 ευρώ (και θα διαφέρει ανάλογα με τους φόρους της κάθε χώρας), ενώ θα είναι πιο ακριβό στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και στην Κίνα.

Το Business Insider έδωσε την πρώτη λίστα με τις τιμές του iPhone X στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη. Απ' ότι δείχνει ο παρακάτω πίνακας η υψηλή τιμολόγηση για τις συσκευές της Αpple εκτός των συνόρων των ΗΠΑ δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, καθώς παραδοσιακά όλες κοστίζουν περισσότερο στο εξωτερικό. Αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι η τιμή του είναι ήδη ένα μεγάλο δίλημμα και για τους αμερικανούς αγοραστές είναι εύκολο να καταλάβει πόσο μεγαλύτερη αντίσταση μπορεί να προβάλλουν οι ευρωπαϊκές αγορές. 

Πόσο κοστίζει το iPhone X σε όλον τον κόσμο (και το φθηνότερο deal που βρήκαμε σε ελληνικό site) Facebook Twitter
Πηγή: Apple / Business Insider

Κι ενώ όλοι αναμένουν την ανακοίνωση των επίσημων τιμών πώλησης του iPhone X στην Ελλάδα, πέσαμε πάνω στην παρακάτω (πολύ ενδιαφέρουσα) προσφορά από το Deals365.gr το οποίο υπόσχεται ότι φέρνει το iPhone X στην Ελλάδα σε τιμές που προκαλούν:

1.049 ευρώ για το μοντέλο iPhone X 64GB

1.189 ευρώ για το μοντέλο iPhone X 256GB

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM