Save the date: H Apple αποκαλύπτει το νέο iPhone 8 στο καινούργιο της «αρχηγείο»

Save the date: H Apple αποκαλύπτει το νέο iPhone 8 στο καινούργιο της «αρχηγείο» Facebook Twitter
0
Save the date: H Apple αποκαλύπτει το νέο iPhone 8 στο καινούργιο της «αρχηγείο» Facebook Twitter

Η Apple απέστειλε σήμερα τις επίσημες προσκλήσεις για το επόμενο μεγάλο της event που θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 12 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να αποκαλύψει το πολυσυζητημένο iPhone 8, μαζί με τις αναβαθμίσεις για τα Apple Watch, Apple TV και iOS.

Ο παγκόσμιος επικοινωνιακός κολοσσός αναμένεται να ανακοινώσει κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τρία νέα iPhone: το επόμενης γενιάς μοντέλο iPhone 8 με οθόνη OLED και νέα τρισδιάστατη κάμερα, σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg, και αναβαθμισμένες εκδόσεις των τωρινών iPhone 7 και 7 Plus με ασύρματο φορτιστή. Επιπλέον, φήμες θέλουν την εταιρία να έχει στα σκαριά και την νέα 4K Apple TV μαζί με τα καινούργια Apple Watches.

Επίσης, ως είθισται σε κάθε τέτοιο event, η εταιρία είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει στις 12 Σεπτεμβρίου και τις τελικές εκδόσεις για τα νέα λογισμικά iPhone και Mac.

Save the date: H Apple αποκαλύπτει το νέο iPhone 8 στο καινούργιο της «αρχηγείο» Facebook Twitter

Στην περιβόητη πρόσκληση δεν αποκαλύπτονται και πολλά σχετικά με το τι πρόκειται να ακολουθήσει, μια τακτική που προτιμά τα τελευταία χρόνια η Apple για να εντείνει την προσμονή. «Ας συναντηθούμε στο σπίτι μας», γράφει η πρόσκληση.

Να σημειωθεί πως αυτό είναι το πρώτο event που διοργανώνει η Apple στο Steve Jobs Theater, που βρίσκεται στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Cupertino.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM