H Samsung κατέθεσε αγωγή κατά της LG

H Samsung κατέθεσε αγωγή κατά της LG Facebook Twitter
0

Ο κορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός, Samsung φαίνεται πως δεν έχει κουραστεί από τις συνεχείς νομικές περιπέτειες και αυτή τη φορά αποφάσισε να τα βάλει με την εταιρεία LG, καθώς την κατηγορεί για κλοπή της πνευματικής της ιδιοκτησίας σχετικά με την τεχνολογία οθόνης OLED.

Σύμφωνα με το Venturebeat , η Samsung κατέχει αυτή τη στιγμή το 99% της παγκόσμιας αγοράς οθονών OLED. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία κατέθεσε αγωγή κατά της συμπατριώτισσάς της, LG σε δικαστήριο της Σεούλ, κατηγορώντας την ότι προσλαμβάνει συστηματικά τους πρώην μηχανικούς της, με σκοπό να τους αποσπάσει τα μυστικά της τεχνολογίας OLED.

Σημειώνεται ότι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε έντεκα πρώην εργαζομένους της εταιρείας για υποκλοπή και παράνομη πώληση των εμπορικών μυστικών της Samsung, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένας ένα μηχανικός που ηγείτο της ανάπτυξης της τεχνολογίας AMOLED.

Η εταιρεία ζητάει για κάθε υπόθεση ξεχωριστά αποζημίωση ύψους $900.000. Εάν το κορεάτικο δικαστήριο κρίνει ότι όντως υπάρχει διαρροή εταιρικών μυστικών, η LG θα υποστεί τεράστιο πλήγμα.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM