To Google Image προσθέτει τη νέα λειτουργία «Style Ideas»

To Google Image προσθέτει τη νέα λειτουργία «Style Ideas» Facebook Twitter
0

Η Google ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού που θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν προϊόντα που έχουν σχέση με τη μόδα μέσω «lifestyle φωτογραφιών και συνόλων που θα παρουσιάζουν τον τρόπο που μπορεί να φορεθεί το προϊόν στην αληθινή ζωή».

Σύμφωνα με την Julia Enthoven, associate product manager στη γνωστή πλατφόρμα αναζήτησης, η νέα λειτουργία «Style Ideas» θα επιτρέπει στους χρήστες να «δουν» οποιοδήποτε αντικείμενο μελετούν όπως θα φαινόταν σε ένα street-style «περιβάλλον». «[Με το Style Ideas], θα μπορείς να έχεις πλέον ρεαλιστικές επιλογές όσον αφορά το πώς θα ταιριάξεις αυτές τις κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες σου με το κατάλληλο παντελόνι και τσάντα», εξηγεί η ίδια στο blog της. 

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του Style Ideas είναι πως έτσι η Google θα δείχνει επίσης στους χρήστες και προϊόντα παρόμοια με αυτά που αναζητούν, κάτι χρήσιμο για όποιον για παράδειγμα ψάχνει το ίδιο πράγμα αλλά σε φθηνότερη τιμή. Σύμφωνα με το TechCrunch, οι εικόνες που θα προβάλλονται στο «Style Ideas» και στο «similar items» καθορίζονται από έναν αλγόριθμο, που «επιλέγει» κατά προτεραιότητα εκείνες από πηγές που επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο τύπο προϊόντος, εμφανίζονται ως ολοκληρωμένο look, και προέρχονται από έγκυρες ιστοσελίδες. «Αυτό σημαίνει πως είτε ψάχνεις για αθλητικά είδη είτε αναζητάς γυαλιά ηλίου και τσάντες, θα μπορείς να βρεις προσφορές κατάλληλες για το γούστο και την τσέπη σου», προσθέτει η Enthoven. 

Τα νέα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Google Search σε λογισμικό Android μέσω Safari και Chrome σε οποιαδήποτε συσκευή. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ