Ο Τραμπ έχει ήδη κατοχυρώσει 3.643 διευθύνσεις μεταξύ των οποίων τα DonaldTrumpSucks.com και TrumpEmpire.com

Ο Τραμπ έχει ήδη κατοχυρώσει 3.643 διευθύνσεις μεταξύ των οποίων τα DonaldTrumpSucks.com και TrumpEmpire.com Facebook Twitter
0

O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει στην κατοχή του 3.643 domain names, σε μία τεράστια λίστα που περιλαμβάνει ψηφιακές διευθύνσεις με θέματα που έχουν επισκιάσει την πολιτική του καριέρα,  αποτυχημένα επιχειρηματικά projects, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με τις δεκάδες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί κατά καιρούς, δικαίως ή αδίκως.

Όπως αποκαλύπτει έρευνα του CNNMoney, πριν την εκλογική του νίκη στην κούρσα για το Λευκό Οίκο, ο όμιλος Τραμπ είχε προλάβει να κατοχυρώσει 3.643 διευθύνσεις όπως π.χ. DonaldTrumpSucks.com, IHateTrumpVodka.com, TrumpRussia.com, TrumpFraud.org αλλά και το σχεδόν προφητικό TrumpEmpire.com που αγόρασε τον Ιούνιο του 2016, περίοδο που η προεκλογική του εκστρατεία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο Αμερικανός πρόεδρος προέβη στις συγκεκριμένες αγορές για να εμποδίσει τη δημιουργία ιστοσελίδων από haters.

 Σήμερα, εν έτη 2017, στην κατοχή του Τραμπ βρίσκονται domain names όπως NoMoreTrump.com, TrumpOrganizationSucks.com, ImBeingSuedByTheDonald.com, ComplainToTrump.com, TrumpBlog.com, TrumpArmy.com κ.α.

Ωστόσο, όπως εύστοχα παρατηρεί το Gizmondo, ο Τραμπ δεν προέβλεψε την κατοχύρωση του ImpeachTrump.com. (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση «πρόταση μομφής κατά του Τραμπ»).

Με στοιχεία από CNN και Gizmondo

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM