Νέα δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης για κινητά τηλέφωνα ανακοίνωσε το YouTube

Νέα δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης για κινητά τηλέφωνα ανακοίνωσε το YouTube Facebook Twitter
0

Τη νέα δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης για συσκευές κινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσε το YouTube, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όσους χρήστες έχουν τουλάχιστον 10.000 συνδρομητές στο κανάλι τους. Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες το επόμενο διάστημα.

Η δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή YouTube για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να ανοίξει την εφαρμογή και να πατήσει το κουμπί «τραβήξτε» ("capture").

Τα βίντεο σε ζωντανή μετάδοση θα έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις με τα κανονικά βίντεο που προβάλλονται στην πλατφόρμα, θα είναι δυνατή η αναζήτησή τους μέσα από προτάσεις ή λίστες αναπαραγωγής, ενώ θα είναι προστατευμένα από ανεπιθύμητη χρήση.

Επιπλέον, υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ της πλατφόρμας και εκατοντάδων δημιουργών για τη βελτίωση της εμπειρίας των μεταδόσεων για συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Με βάση τα σχόλια των δημιουργών, το YouTube έχει βελτιώσει τη ροή των μηνυμάτων στη ζωντανή συνομιλία ώστε να υπάρχει καλύτερη ποιότητα μετάδοσης σε όλες τις συσκευές.

Το YouTube ανακοίνωσε επίσης την υπηρεσία Super Chat, η οποία θα επιτρέπει σε χρήστες να υπογραμμίζουν τα σχόλιά τους με έντονα χρώματα, και να παραμένουν σε υψηλή θέση για έως και πέντε ώρες, με ένα αντίτιμο.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM