Ποιοι χρήστες smartphones θα πάψουν σε λίγο να μπορούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp

Ποιοι χρήστες smartphones θα πάψουν σε λίγο να μπορούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp Facebook Twitter
0

Η εφαρμογή WhatsApp με τους εκατομμύρια χρήστες έγινε επτά ετών και εξελίσσεται συνεχώς, αλλά αυτό ίσως είναι και λίγο δυσάρεστο νέο για εκατομμύρια χρήστες smartphones που σε λίγο δεν θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση αν δεν εξοπλιστούν με ένα πιο σύγχρονο μοντέλο.

Το WhatsApp είχε ανακοινώσει πως κατά τους επόμενους μήνες θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην χαρακτηριστικά ασφαλείας και περισσότερους τρόπους για να κράτα σε επαφή τους χρήστες.

Όμως η ανακοίνωση αναφέρει πως καθώς η εφαρμογή κοιτάζει μπροστά θέλει πλέον να επικεντρωθεί σε πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται από την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων και αυτό σημαίνει πως η αναβάθμιση θα επικεντρωθεί στηριζόμενη σε αυτές.

Υπενθυμίζοντας λοιπόν κάτι που είχε ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες το Whatsapp αναφέρει: «Αν και αυτές οι κινητές συσκευές έχουν ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας μας, δεν προσφέρουν τις δυνατότητες που χρειαζόμαστε για να επεκτείνουμε τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής μας στο μέλλον».

Κάπως έτσι, μετά το τέλος του 2016, σε λίγες μέρες, το Whatsapp δεν θα υποστηρίζεται πλέον σε: Android 2.1 και 2.2, Windows Phone 7, iPhone 3GS/iOS 6. Λίγο μεγαλύτερη θα είναι η παράταση για BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 και Nokia Symbian S60 που θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν την εφαρμογή μέχρι τον Ιούλιο του 2017.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM