Το Ιnstagram μπλόκαρε το λογαριασμό γυμνάστριας μετά από βίντεο που την δείχνει έγκυο να κάνει ασκήσεις

Το Ιnstagram μπλόκαρε το λογαριασμό γυμνάστριας μετά από βίντεο που την δείχνει έγκυο να κάνει ασκήσεις Facebook Twitter
0
Το Ιnstagram μπλόκαρε το λογαριασμό γυμνάστριας μετά από βίντεο που την δείχνει έγκυο να κάνει ασκήσεις Facebook Twitter

H Βritany Perille Yobe μετρά στο Instagram περισσότερους από 922.000 followers, που εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια παρακολουθούν φανατικά τα βίντεο γυμναστικής που δημοσιεύει, στα οποία κατά κύριο λόγο προβάλλει με κάθε τρόπο τα καλογυμνασμένα της οπίσθια. Ωστόσο, το τελευταίο της tutorial όπου φαίνεται κιόλας η φουσκωμένη κοιλιά της λόγω εγκυμοσύνης, έγινε η αιτία να της απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό. 

Η Brittany, που γεννά τον Φεβρουάριο, στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της είχε έντονες πρωινές ναυτίες που δεν της επέτρεπαν να γυμνάζεται. Μόλις πρόσφατα κι αφού είχε φτάσει στον έκτο μήνα, ένιωσε ξανά ικανή να επιστρέψει στο γυμναστήριο ώστε να συνεχίσει την άσκησή της όπως έκανε παλιότερα και την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασε μετά από καιρό και ένα βίντεο στο οποίο κάνει βαράκια. 

Η ίδια ανησυχούσε για το πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος όταν θα έβλεπαν την φουσκωμένη κοιλιά της εκεί που πριν υπήρχαν καλοσμιλεμένοι κοιλιακοί. Προς μεγάλη της έκπληξη, διαπίστωσε πως οι χρήστες χάρηκαν πάρα πολύ με τη νέα της εικόνα, σπεύδοντας μάλιστα να την υπερασπιστούν και σε όσους της άσκησαν αρνητική κριτική. Το γεγονός πως το νέο της βίντεο, ούσα πλέον έγκυος, θα θεωρούνταν ακατάλληλο για το Instagram, ούτε που της είχε περάσει από το μυαλό.  

"Γνωρίζουμε πως υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να κοινοποιήσουν γυμνές φωτογραφίες που είναι καλλιτεχνικές ή δημιουργικές στη φύση, αλλά για μια πληθώρα λόγων, δεν επιτρέπουμε γυμνό στο Instagram. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο υλικό ψηφιακά επεξεργασμένο που δείχνουν σεξουαλική συνεύρεση, γεννητικά όργανα και κοντινά από ολόγυμνα οπίσθια. Επίσης φορά και μερικές φωτογραφίες από γυναικείες θηλές" της εξηγούσε το Instagram, πριν της στείλει πιο αναλυτικό σημείωμα και της διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες. 

Το Ιnstagram μπλόκαρε το λογαριασμό γυμνάστριας μετά από βίντεο που την δείχνει έγκυο να κάνει ασκήσεις Facebook Twitter

  

"Το μόνο που έκανα στο βίντεο ήταν να γυμνάζομαι όπως ακριβώς και σε όλα τα προηγούμενα που δημοσιοποιώ εδώ και χρόνια", λέει η Brittany, η οποία σημειωτέον σε όλες τις αναρτήσεις φορά κολάν και γενικά αθλητικά ρούχα και δεν είναι σε καμία τα οπίσθιά της γυμνά. Η ίδια κατηγορεί το Instagram για διάκριση απέναντί της επειδή είναι έγκυος. "Δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στο τελευταίο βίντεο εκτός από την κοιλιά μου" προσθέτει. 

Η ίδια στηρίζει σε μεγάλο βαθμό το εισόδημά της στα βίντεο που αναρτά καθώς μέσω αυτών και αυξάνοντας τους followers καταφέρνει να προωθεί διαδικτυακά τους οδηγούς γυμναστικής και να προσελκύει χορηγούς. Από τότε που της απενεργοποίησαν τον λογαριασμό στο Instagram λέει πως η επισκεψιμότητα στο σάιτ της έχει μειωθεί κατακόρυφα και οι πωλήσεις έχουν πάρει την κάτω βόλτα. "Είμαι βέβαιη πως είμαι η μοναδική γυναίκα που την 'έκλεισαν' επειδή δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο ενός παιδιού να μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της" λέει η ίδια, που μέχρι να δει τι θα γίνει τελικά περιορίζεται στο να αναδημοσιεύει υλικό από τον παλιό της λογαριασμό σε έναν καινούργιο.

How Round 2's go down: Deep static stretching Yoga flow SMFR (foam rolling)

A video posted by Brittany Perille Yobe (@brittanyperillee) on

Monday's Motivation ??

A video posted by Brittany Perille Yobe (@brittanyperillee) on

Banded Glute Work ?

A video posted by Brittany Perille Yobe (@brittanyperillee) on

* Με πληροφορίες από Cosmopolitan

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM