Η Samsung προειδοποιεί τους χρήστες των Galaxy Note 7: Kλείστε τα κινητά!

Η Samsung προειδοποιεί τους χρήστες των Galaxy Note 7: Kλείστε τα κινητά! Facebook Twitter
3

Η εταιρία Samsung Electronics Co Ltd ανακάλεσε τις πωλήσεις της συσκευής κινητού Galaxy Note 7 σήμερα, ενώ ζήτησε από όσους το έχουν αγοράσει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν, καθώς διερευνά τις αναφορές για την ανάφλεξη των κινητών της αναφερόμενης συσκευής. Υπολογίζεται πως η απόφαση για ανάκληση επηρεάζει πάνω από 2,4 εκατ. χρήστες παγκοσμίως ενώ 45.000 κινητά Galaxy Note 7 έχουν πουληθεί στην Ευρώπη, σύμφωνα με το BBC.

"Επειδή η ασφάλεια των καταναλωτών παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα, η Samsung ζητά από όλους τους  λιανικούς συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο να σταματήσουν τις πωλήσεις του Galaxy Note 7, ενώ η έρευνα συνεχίζεται", δήλωσε η εταιρεία. "Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν μια πρωτότυπη συσκευή Galaxy Note 7 ή ένα κινητό Galaxy Note 7 που αντικαταστάθηκε, θα πρέπει να το απενεργοποιήσουν και να σταματήσουν τη χρήση της συσκευής", προσθέτει η ανακοίνωση.

Η Samsung προειδοποιεί τους χρήστες των Galaxy Note 7: Kλείστε τα κινητά! Facebook Twitter
Τα περιστατικά αναφλέξεων των συσκευών προκαλούν παγκόσμιο συναγερμό στην εταιρεία

Την ίδια ώρα, οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας συνιστούν στους επιβάτες να σταματήσουν τη χρήση του κινητού μετά τον καπνό που εντοπίστηκε σε συσκευή που είχε αντικατασταθεί κι οδήγησε στην εγκατάλειψη αεροσκάφους από τους επιβάτες στις ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.


Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου, ενώ γίνεται διερεύνηση προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Hankyoreh" στη Νότια Κορέα, η εταιρία Samsung Electronics Co Ltd είναι πιθανό να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πωλήσεων του "έξυπνου" κινητού Galaxy Note 7, μετά την αναστολή της παραγωγής και πωλήσεων.

Η Samsung προειδοποιεί τους χρήστες των Galaxy Note 7: Kλείστε τα κινητά! Facebook Twitter


Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η Samsung είναι πιθανό να προσπαθήσει ν' αποκαταστήσει τις οικονομικές απώλειες από το Note 7, μέσω ενίσχυσης της εμπορικής προώθησης των μοντέλων Galaxy S7, αλλά και του Note 5, το οποίο ήταν ο προκάτοχος του Note 7, για το 2015.


Η Samsung δε σχολίασε το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Με πληροφορίες από BBC/ Reuters/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Επειδή το iphone δεν ανατινάζεται έγινε ξαφνικά καλό κινητό; Το μόνο που προσφέρει είναι καλή διάρκεια ζωής και κομψό design. Να καταλάβουμε κάποια στιγμή πως το iphone είναι πρώτα fashion statement και μετά τεχνολογική συσκευή. Οι περιορισμοί που επιβάλει ετσιθελικά στον χρήστη του είναι τουλάχιστον αστείοι, πόσο μάλλον οι αιτιάσεις τους. Και στην τελική δεν υπάρχει μόνο η samsung και η apple.
Κοίτα φίλε, έχω την τύχη και λόγω δουλειάς αλλά και επειδή είμαι gadget freak να είμαι χρήστης κινητών-ναυαρχίδων (που τις αντικαθιστώ) και με τα 3 λειτουργικά που σημαίνει, ότι διαθέτω σφαιρική άποψη. Αν είχα να διαλέξω μεταξύ των τριών, θα διάλεγα με κλειστά μάτια iPhone, είτε λόγω ποιότητας κατασκευής, είτε λόγω αξίας μεταπώλησης, ταχύτητας (6S vs S7), μπαταρίας και τέλος, λειτουργικού. Ενώ το IOS δεν διαθέτει την ευελιξία του Android (που ο μέσος χρήστης δεν αξιοποιεί έτσι και αλλιώς), είναι πολύ περισσότερο σταθερό (ενώ σε Android διαπιστώνω πολλά crash-αρίσματα είτε λειτουργικού αλλά κυρίως, εφαρμογών), πολύ πιο ευχάριστο περιβάλλον και τέλος, πιο εύχρηστο. Εξαιρετική η Samsung με πολλά νέα innovations αλλά, την άποψη μου την έγραψα.Κακώς έχει χαρακτηριστεί η Apple fashion statement δεδομένου ότι οι ναυαρχίδες των αντιπάλων ή το κινητό του άρθρου, δεν είναι φτηνότερα. Τέλος ναι, συμφωνώ με την τελευταία πρόταση σου και απλά το σχόλιο μου, είχε σκοπό να πικάρει, παρά να πάρει το μέρος της Apple.