Ο πλανήτης κυριεύεται από το Pokemon Go και η Apple θα κερδίσει τρία δισ.$

Ο πλανήτης κυριεύεται από το Pokemon Go και η Apple θα κερδίσει τρία δισ.$ Facebook Twitter
0

Το mobile game που έχουν αγαπήσει πάνω από 21 εκατ. παίχτες πρόκειται να αποφέρει τεράστια έσοδα στην Apple από την αγορά "PokeCoins".


Σύμφωνα με αναλυτές, τα επόμενα ένα έως δύο χρόνια, η Αpple θα αποκομίσει κέρδη ύψους 3 δις δολαρίων από την πώληση "PokeCoins".


Ένα πακέτο των 100 "PokeCoins" κοστίζει 99 σεντς στο apple store ωστόσο το κόστος για ένα πακέτο 14,500 "PokeCoins" μπορεί να φτάσει τα 99,99 δολάρια.


Η χρηματιστηριακή αναλύτρια της Needham & Co Λώρα Μάρτιν αναφέρει πως το Pokemon Go έχει ξεπεράσει κατά 10 φορές την αναλογία «συνδρομητών σε σύνολο χρηστών» του Candy Crash. Όπως τονίζει η Μάρτιν, «πιστεύουμε πως η Apple κρατά το 30% των κερδών από το Pokemon Go για να το διοχευτεύσει στην ανανέωση των συσκευών iOS, γεγονός που θα ανεβάσει τις αποδοχές της».


Επίσης, σύμφωνα με αναλυτές της εταιρείας Sensor Tower, οι χρήστες στις ΗΠΑ, περνούν πολύ περισσότερο χρόνο παίζοντας Pokemon Go παρά χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Facebook και το Whats Up.


Να σημειωθεί πως στα καταστήματα ηλεκτρονικών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Guardian, παρατηρείται αύξηση των πωλήσεων σε φορτιστές λόγω της αδιάκοπης χρήσης του παιχνιδιού από τους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM