Το Facebook μόλις εγκαινίασε τον τρόπο να δημοσιεύετε συναρπαστικές 360 φωτογραφίες

Το Facebook μόλις εγκαινίασε τον τρόπο να δημοσιεύετε συναρπαστικές 360 φωτογραφίες Facebook Twitter
0

 To Facebook μόλις εγκαινίασε ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες με θέα 360 μοιρών. Οι χρήστες μπορούν πλέον να δημοσιεύουν μια φωτογραφία απευθείας στο κοινωνικό δίκτυο, και αυτό θα την μετατραπεί σε 360 εικόνα που θα μπορεί να προβληθεί στην επιφάνεια εργασίας ή σε οποιοδήποτε smartphone. Η κίνηση αυτή έρχεται ως μέρος της συνεχούς ώθησης της εταιρείας για υποστήριξη του format το οποίο πιστεύει πως θα αποτελέσει έναν ακόμη προορισμό για "καθηλωτικό περιεχόμενο".


"Σήμερα αρχίζουμε να παρουσιάζουμε τις 360 φωτογραφίες σε όλο τον κόσμο, σε όλο το Facebook", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg ο οποίος τίμησε την πρεμιέρα με δύο εντυπωσιακά πανοράματα, ένα από την μαγευτική θέα του Μανχάταν και ένα από το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εκτός από τις φωτογραφίες που λαμβάνονται από κάμερες 360 μοιρών, πανοραμικές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από κινητό τηλέφωνο θα μπορούν επίσης να προσαρμόζονται και να παρουσιάζονται με αυτή τη μορφή στο newsfeed, όπως δήλωσε η εταιρεία. Για την γνωριμία με τη νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε ένα ειδικό manual με τις οδηγίες που μπορείτε να δείτε εδώ.

"Είναι παρόμοιο με τα 360 βίντεο - μπορείτε να γείρετε το τηλέφωνό σας και θα νιώθετε σαν να είστε πραγματικά εκεί." έγραψε ο Zuckerberg και πρόσθεσε πως οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν τις εικόνες αυτές και σε virtual reality.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM