Η ελληνική εταιρεία "Δρομέας" κέρδισε το διεθνή διαγωνισμό για τον εξοπλισμό γραφείων της Κομισιόν

Η ελληνική εταιρεία "Δρομέας" κέρδισε το διεθνή διαγωνισμό για τον εξοπλισμό γραφείων της Κομισιόν Facebook Twitter
2

Ο 'ΔΡΟΜΕΑΣ' αμιγώς ελληνική εταιρία, με εγκαταστάσεις, εξοπλισμούς, τεχνογνωσία, κατασκευαστική πείρα και Έλληνες εργαζόμενους, σήμερα είναι από τις σημαντικότερες εταιρίες στην Ευρώπη με έδρα τις Σέρρες.

Xθες ανακοινώθηκε πως η εταιρεία "Δρομέας" κέρδισε το Διεθνή Διαγωνισμό αποκλειστικής προμήθειας επίπλων γραφείου όλων των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα 2+1+1+1 έτη συνολικού προϋπολογισμού 30 εκ. €.

Η επίσημη αναγγελία ελήφθη στις 29/07/2015 και η σχετική σύμβαση θα υπογραφεί μετά την παρέλευση του προβλεπόμενου δεκαημέρου για τυχόν υποβολή ενστάσεων.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν κορυφαίες εταιρίες κατασκευής επίπλων γραφείου από όλο τον κόσμο.

Το γεγονός επίσης ότι είναι ο δεύτερος συνεχόμενος διαγωνισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που κερδίζει η εταιρία μετά το διαγωνισμό του 2009 που είχε διάρκεια 2 + 1 + 1 έτη, επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή της ελληνικής εταιρείας σε διεθνές επίπεδο για την παραγωγή ποιοτικών επίπλων σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και πρότυπα.

"Διοίκηση και εργαζόμενοι του Δρομέα είμαστε περήφανοι για την συμβολή μας στην οικονομία και στην προβολή της χώρας." αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας η οποία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1979 με το πρώτο εργοστάσιο του ΔΡΟΜΕΑ στην ΒΙ.ΠΕ Σερρών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM