Νάξος

Νάξος Facebook Twitter
0

Porto Naxos


Νάξος Facebook Twitter

Φιλοξενία, άνεση και γαλήνη. Αυτές οι τρεις λέξεις αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία των ανθρώπων που δημιούργησαν το ξενοδοχείο και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε κάθε επισκέπτη. Το Porto Naxos είναι χτισμένο με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διακόσμηση, διαθέτοντας έναν εντυπωσιακό κήπο που θα ικανοποιήσει κάθε προσδοκία. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με air condition, καλωδιακή τηλεόραση, mini bar, ασύρματο ίντερνετ και πολλές ακόμα παροχές. Μπορείτε να απολαύστε το γεύμα σας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αργότερα να χαλαρώσετε πίνοντας ποτό σου στο μπαρ της πισίνας. Ζητήστε από το προσωπικό να σας μεταφέρει προς και από το ξενοδοχείο, να σας δώσει ποδήλατο για τη μετακίνησή σας, να σας ενημερώσει για τα αξιοθέατα της περιοχής αλλά και να σας κάνει εγγραφή σε ομαδικές ξεναγήσεις και αθλητικές δραστηριότητες.


Il Girasole


Νάξος Facebook Twitter

Αυθεντικό, ιταλικό εστιατόριο με περισσότερες από 25 Ναξιώτικες συνταγές ζυμαρικών και 40 είδη πίτσας με τραγανή λεπτή ζύμη. Το υγιεινό, νόστιμο και φθηνό μενού του Il Girasole αποτελείται από μια συναρπαστική συλλογή γνήσιων συνταγών που προέρχονται απ' όλες τις περιοχές της Ιταλίας και μαγειρεύονται με τα πιο αγνά ιταλικά και ντόπια, ναξιώτικα υλικά. Η θέση του είναι ιδανική για το πρώτο γεύμα σας στο νησί, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, αλλά και για το αποχαιρετιστήριο, περιμένοντας το πλοίο της αναχώρησης, αφού βρίσκεται στην αρχή της παραλίας της Χώρας, από την πλευρά του λιμανιού.

Παλιά Χώρα, Νάξος, 22850 23326


Ιππόκαμπος         


Βραβευμένη και φέτος με Γαλάζια Σημαία και σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα και το λιμάνι, η παραλία του Αγίου Γεωργίου, είναι η καλύτερη επιλογή για όσους δε θέλουν να απομακρυνθούν από την πόλη. Άριστα οργανωμένη, διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες και ναυαγοσώστη. Πάνω στην παραλία βρίσκεται και το εστιατόριο Ippokampos όπου μπορείτε να δοκιμάσετε πιάτα από τη σύγχρονη Μεσογειακή κουζίνα που φτιάχνονται με τα πιο φρέσκα ελληνικά προϊόντα.To ξενοδοχείο Ippokampos βρίσκεται ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία του Αγίου Γεωργίου στην Χώρα της Νάξου. Αποτελείται από 9 επιπλωμένα δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι. Διαθέτει κλιματισμό, flat screen TV, DVD player, στεγνωτήρα μαλλιών και WiFI.

Παραλία Αγίου Γεωργίου, 22850 24648, 6977275832, [email protected], www.ippokampos-naxos.com

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM