Το Vellios School of Art απορροφά το 100% της αξίας του ΦΠΑ

Το Vellios School of Art απορροφά το 100% της αξίας του ΦΠΑ Facebook Twitter
0

Το Vellios School of Art υποστηρίζει το δικαίωμα του κάθε ατόμου στην ιδιωτική εκπαίδευση, και σέβεται τις προσπάθειες και τις θυσίες που κάνουν οι σπουδαστές και οι οικογένειές τους για να μπορούν να απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα, για το λόγο αυτό η διοίκηση του VSA αποφάσισε να απορροφήσει το 100% της αξίας του ΦΠΑ.

Με αυτό τον τρόπο οι σπουδαστές μας μπορούν να απολαμβάνουν τις σπουδές τους και την ποιότητα που παρέχει το Vellios School of Art, ξέροντας πως τα δίδακτρα δεν θα υποστούν αύξηση.

Ο νέος νόμος που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στις 13 Αυγούστου 2015, επιβάλλει Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) 23% στα δίδακτρα της ιδιωτικής εκπαίδευσης (εκτός της προσχολικής). Η επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση είναι πρωτοφανής παγκοσμίως, ενώ το ύψος του ελληνικού ΦΠΑ στο 23% είναι μοναδικό στον κόσμο. Επομένως, η επιβολή του ΦΠΑ στα δίδακτρα της ιδιωτικής εκπαίδευσης ήταν τελείως απροσδόκητη.


www.velliosschoolofart.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM