Συμβουλές καλοκαιρινής επιβίωσης στην πόλη Vol.1

Συμβουλές καλοκαιρινής επιβίωσης στην πόλη Vol.1 Facebook Twitter
0

 

Συμβουλές καλοκαιρινής επιβίωσης στην πόλη Vol.1 Facebook Twitter

9 στους 10 φίλους σου αυτή τη στιγμή ποστάρουν selfies με πολύχρωμα cocktails και φόντο το κύμα. Στο ένα tab του υπολογιστή έχεις ανοιγμένο το FB και στο άλλο τα emails της δουλειάς. Το σπας;;;; Όχι! Απλά τα σπας!  

Η πόλη τον Αύγουστο κρύβει βραδιές που μένουν αξέχαστες αρκεί να ξέρεις πού θα πας και με ποιον να τις μοιραστείς. Btw όταν λέμε να τις μοιραστείς μιλάμε και κυριολεκτικά, αφού αυτό το καλοκαίρι μπορείς να διασκεδάσεις σε μερικά από τα top spots της πόλης με 1+1 είσοδο:

#1

Διάλεξε έναν από τους εκλεκτούς φίλους σου για να μοιραστείς μία καλοκαιρινή cine βραδιά. Μετά βρες ακόμα περισσότερους: Τον κιτρινομύτη, ένα σκοτεινό τύπο, ένα κατάσκοπο, την οικογένεια Μπελιέ, την Amy, τον αριστερόχειρα και πολλούς άλλους που θα σε περιμένουν στα Odeon / Ster Cinemas σε full screen και με τον καλύτερο ήχο! Και απόλαυσε μία φοβερή cine εμπειρία με εισητίρια 1+1 Δώρο. Μάθε περισσότερα εδώ.

#2

Cine βραδιά χωρίς ποτό και φαγητό δε νοείται. Γι' αυτό πριν ή και μετά... Eat, Drink & Love τις προσφορές 1+1 δώρο σε μερικά ίσως από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης: στα Starbucks και στα Simply Burgers. Μάθε περισσότερα εδώ.

 

Και αυτά είναι μόνο η αρχή…

C U Around!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ