Φροντίδα του σώματος για όλο το χρόνο

Φροντίδα του σώματος για όλο το χρόνο Facebook Twitter
0

Παραδοσιακά, το καλοκαίρι όλοι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο σώμα μας και τις ανάγκες του. Από τη μία είναι η διάθεσή μας να βγούμε στις παραλίες λαμπεροί και φρέσκοι και από την άλλη είναι η ανάγκη του ίδιου του σώματός μας για περισσότερη ενυδάτωση και περιποίηση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της έκθεσης μας στον ήλιο. Όσο όμως και αν αυτά τα δύο στοιχεία είναι σημαντικά, η φροντίδα του σώματος οφείλει να είναι μία υπόθεση που μας απασχολεί κάθε εποχή και κάθε ημέρα του χρόνου, με έμφαση φυσικά στο καλοκαίρι.

 

Δοκιμάζοντας τη  σειρά  Body Care της Ελληνικής εταιρίας Pharmasept βρήκαμε μία από τις πιο ολοκληρωμένες  επιλογές καθαρισμού, ενυδάτωσης αλλά και 24ωρης φρεσκάδας, για καθημερινή χρήση. Τα πραγματικά επιλεγμένα συστατικά στη σύνθεση κάνουν κάθε προϊόν της σειράς  Body Care ιδιαίτερο.

 

Η φροντίδα του σώματος οφείλει να είναι μία υπόθεση που μας απασχολεί κάθε εποχή και κάθε ημέρα του χρόνου, με έμφαση φυσικά στο καλοκαίρι.

 

Για παράδειγμα το Tol Velvet Hygienic Shower δεν είναι απλά ένα ακόμα αφρόλουτρο σώματος. Τα εκχυλίσματα Καλέντουλας, Aloe Vera και Αλλαντοΐνης, με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες, ανακουφίζουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς & κοκκινίλες, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Την ίδια ώρα οι ήπιοι αντιμικροβιακοί παράγοντες εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Το Tol Velvet Hygienic Shower έχει μάλιστα τόσο ήπια αντισηπτική δράση που είναι ιδανικό όχι μόνο για το σώμα αλλά και για το πρόσωπο και για την ευαίσθητη περιοχή.

Μία εξίσου υπέροχη επιλογή από την ίδια σειρά είναι τα Αφρόλουτρα Camelia (Tol Velvet Hygienic Shower Camelia και TOL Velvet Extra Mild Shower) που επίσης έχουν ήπια αντισηπτική δράση και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.

 

Φροντίδα του σώματος για όλο το χρόνο Facebook Twitter

 

Μετά το μπάνιο είναι σχεδόν αυτονόητο ότι το σώμα μας χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση την οποία προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο η Tol Velvet Soothing Cream. Μία κρέμα εντατικής ενυδάτωσης για το σώμα και το πρόσωπο με θρεπτικά συστατικά. Πώς εξασφαλίζει την εντατική ενυδάτωση, που χρειαζόμαστε ειδικά αυτή την εποχή; Η μελετημένη της σύνθεση με Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα και Προβιταμίνη Β5 δημιουργεί ένα φίλμ προστασίας που μειώνει τη απώλεια υγρασίας από το δέρμα έως και 22%, προλαμβάνοντας τα συμπτώματα αφυδάτωσης & ξηρότητας. Παράλληλα, το φυσικό βούτυρο Καριτέ προσφέρει extra περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ το γάλα Βρώμης, το λάδι Καλέντουλας και ο φυσικός πολυσακχαρίτης Beta-glucan βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά του ξηρού ή σκασμένου δέρματος και καταπραΰνουν ερεθισμούς & κοκκινίλες.

 

Extra Φροντίδα για το καλοκαίρι;

 

Φτιάξαμε και σας προτείνουμε ένα πρακτικό summer body care kit για να φροντίζετε εύκολα το σώμα σας όλο το καλοκαίρι, το οποίο μάλιστα θα βρείτε πολύ πρακτικό στις διακοπές σας!

 

Πρώτα στη λίστα του kit διακοπών μπαίνουν τα Tol Velvet Hygienic Cleansing Gloves. Ίσως το πιο πολύτιμη εφόδιο κάθε καλοκαιρινής βαλίτσας αφού πρόκειται για πρακτικά υγρά γάντια μίας χρήσης για καθαρισμό & υγιεινή σώματος χωρίς νερό ή σαπούνι. Είναι εμπλουτισμένα με Βιταμίνη Ε, Αλλαντοΐνη, Αloe Vera, μαλακτικά και αντισηπτικά συστατικά για την ενυδάτωση και περιποίηση του σώματος και της ευαίσθητης περιοχής και αφήνουν μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας!

 

Φροντίδα του σώματος για όλο το χρόνο Facebook Twitter

 

Εξίσου σημαντικά όμως είναι και τα Tol Velvet Hygienic Wet Wipes, τα οποία δεν είναι άλλο από υγρά μαντηλάκια υγιεινού καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή & τις αιμορροΐδες. Τα Wet Wipes  είναι δερματολογικά ελεγμένα με pH 5.5.

 

Κάθε μέρα όμως του καλοκαιριού θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο το Tol Velvet Foot Powder αλλά και το Foot Lotion, μία ολοκληρωμένη λύση ενάντια σε ιδρώτα, κακοσμία & μύκητες! H αποσμητική πούδρα Tol Velvet Foot Powder είναι η μόνη με φυσικό άμυλο, που ρυθμίζει την έκκριση του ιδρώτα και δεν «λασπώνει» στα πόδια. Παράλληλα, το αποσμητικό σπρέι Tol Velvet Foot Lotion ενυδατώνει τα πόδια, προλαμβάνει βακτήρια και μύκητες, ενώ χάρη στα φυτικά του εκχυλίσματα προστατεύει από δυσάρεστες οσμές, σκασίματα και ερεθισμούς από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Και τώρα είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα υπέροχο σώμα όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά κάθε μέρα του χρόνου!

Mάθε περισσότερα στο Pharmasept.gr και στη σελίδα facebook.com/Pharmasept

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM