Νέα ξεχωριστή σειρά αλμυρών γεύσεων από το Loukumami

Νέα ξεχωριστή σειρά αλμυρών γεύσεων από το Loukumami Facebook Twitter
0

Το Loukumami, μας συστήνει τώρα τη νέα του ξεχωριστή σειρά αλμυρών γεύσεων Loukumami SAVORY - SALTY & SPICY ενώ συνεχίζει να μας ταξιδεύει γλυκά και γευστικά μέσω του λουκουμά σε Ελλάδα, Γαλλία και Ισπανία.

Η αφράτη γαλλική ζύμη Βeignet μεταμορφώνεται σε «αλμυρό» πειρασμό, δημιουργώντας απολαυστικά Βeignet Sandwiches σε 4 διαφορετικές γευστικές παραλλαγές: γαλοπούλα, προσούτο, τόνο και veggie.

Οι συνδυασμοί των γεύσεων καλύπτουν όλα τα γούστα και περιλαμβάνουν την κλασική γαλοπούλα με κρέμα τυριού, μαρούλι & ντομάτα, τον τόνο με κρέμα τόνου & σόγιας, άνηθο & αγγούρι, το πιο ιδιαίτερο προσούτο με κρέμα παρμεζάνας, σχοινόπρασο & ντομάτα και το χορτοφαγικό veggie με κρέμα κόκκινης πιπεριάς & βασιλικού, μανούρι Κρήτης & ρόκα.

Τα Beignet Sandwiches, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα του Loukumami, παρασκευάζονται καθημερινά στο «atelier» του με φρέσκιες πρώτες ύλες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, το Loukumami αισθάνεται περήφανο για το μοναδικό του ρόφημα σοκολάτας «όπως δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει».

Νέα ξεχωριστή σειρά αλμυρών γεύσεων από το Loukumami Facebook Twitter

Ζητήστε την «Signature Chocolate» και ανακαλύψτε την πολυτέλεια της πλούσιας σοκολάτας σε ένα ποτήρι. Διαφορετικά είδη γνήσιας σοκολάτας Valhrona, «λιώνουν» με ελληνικό μέλι, βανίλια, κανέλα και απαλές νότες μπαχαρικών, δημιουργώντας μια ασυναγώνιστη γεύση.

Η αυθεντική σπιτική σοκολάτα προσφέρεται σε κρύα και ζεστή μορφή. Και ένα tip για τους λάτρεις του συνδυασμού λουκουμά με σοκολάτα. Βουτήξτε την τελευταία μπουκιά των Churro σας στο ρόφημα σοκολάτας. Θα καταλάβετε γιατί!

Και επειδή άνοιξη και καλοκαίρι στην Ελλάδα, χωρίς παγωτό, δεν γίνεται, το Loukumami ετοιμάζει καθημερινά σπιτικό παγωτό σε 4 γεύσεις (Σοκολάτα Καραϊβικής αρωματισμένη με τόνκα, Βανίλια Ταϊτής, Σοκολάτα γάλακτος με τραγανές πέρλες Caramelia, Λευκή σοκολάτα με φραμπουάζ). Ζητήστε και το παγωτό ημέρας, σε γεύσεις- έκπληξη, όπως καϊμάκι, γιαούρτι και άλλα!

Δοκιμάστε επίσης το ανανεωμένο "Jazzy" συνθέτοντας τη δική σας συνταγή για ακόμα μεγαλύτερη γευστική ικανοποίηση.
Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές σπιτικές κρέμες όπως, πραλίνα φουντουκιού, βανίλια, σοκολάτα καραμέλα, σοκολάτα negro, φυστίκι και φραμπουάζ, προσθέστε καραμελωμένα μήλα, φρέσκιες μπανάνες ή φράουλες, αμύγδαλο και φουντούκι καραμελωμένα, φυστίκι Αιγίνης ή θρυμματισμένα μπισκότα, πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη και χαμογελάστε.

Οι λόγοι λοιπόν για να επισκεφθείτε το Loukumami είναι πλέον πολλοί, καθώς αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση καλύπτοντας την όρεξή μας για αλμυρό, γλυκό, παγωτό, καφέ, milkshake και smoothies γιαουρτιού.

Νέα ξεχωριστή σειρά αλμυρών γεύσεων από το Loukumami Facebook Twitter

Χάρη στις ιδιαίτερες εργονομικές συσκευασίες του Loukumami, μπορούμε να πάρουμε τους λουκουμάδες στο χέρι, και να τους απολαύσουμε ως μια εμπειρία street food, ενώ κάνουμε τη βόλτα μας.

Εάν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, είστε τυχεροί! Με ένα τηλεφώνημα στο 210 3389733, το Loukumami έρχεται στο χώρο σας.

Ξεχωριστή εμπειρία αποτελεί η επίσκεψη στον μοντέρνο και χαρούμενο χώρο του Loukumami (Πανεπιστημίου 44), χαζεύοντας την προετοιμασία της παραγγελίας σας στον εντυπωσιακό μακρόστενο ειδικά σχεδιασμένο πάγκο/παρασκευαστήριο.

Εκεί θα γευθείτε στη στιγμή, ζεστά τραγανά ισπανικά Churro, τα αφράτα γαλλικά Beignet και φυσικά τους μοναδικούς παραδοσιακούς ελληνικούς λουκουμάδες!

Πανεπιστημίου 44, 106 79 Αθήνα, Τ: 210 3389733 / E: [email protected]
Κάθε μέρα ανοικτά 07:00 – 21:00, Κυριακή κλειστά


http://www.loukumami.gr/

http://www.loukumami.gr/Delivery_menu2014.pdf

https://www.facebook.com/loukumami

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM