ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

H Nike παρουσίασε το Nike+ Athens

H Nike παρουσίασε το Nike+ Athens Facebook Twitter
0

Το Nike+ Athens αποτελεί τη νέα πλατφόρμα κάτω από την οποία βρίσκεται ήδη το Nike+ Run Club και υπόσχεται να κάνει το τρέξιμο και την προπόνηση μια ευχάριστη συνήθεια, σηματοδοτώντας την έναρξη νέων προγραμμάτων μόνο για γυναίκες.

Τα καινούργια προγράμματα απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που αγαπάει την άσκηση και της αρέσει να εκφράζεται μέσα από την κίνηση. Με σημείο εκκίνησης τη σελίδα του Nike+ Athens, γυναίκες που θέλουν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό, να τονώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να ξεπεράσουν τα όρια τους, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να γίνουν μέλη του Nike+ Athens Club.

Το ραντεβού για την έναρξη των γυναικείων προπονήσεων δόθηκε τη Δευτέρα στο κατάστημα της Nike στην Ερμού. Περισσότερες από 50 γυναίκες συγκεντρώθηκαν και έτρεξαν μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή. Στη συνέχεια, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του Nike+ Training Club, κάνοντας προπόνηση με δύο Trainers της Nike.

Παράλληλα, η Nike παρουσίασε την καινούργια καλοκαιρινή συλλογή του 2015 καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που έχει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της μέρας για τρέξιμο, προπόνηση αλλά και για τις καθημερινές της εμφανίσεις.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην προπόνηση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και την καινούργια υπηρεσία Bra Fitting. Έχοντας ήδη λανσαριστεί στα καταστήματα της Nike στην Ερμού και τη Γλυφάδα, η υπηρεσία Bra Fitting βοηθά κάθε γυναίκα να βρει το κατάλληλο αθλητικό μπουστάκι για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook.com/NikeRunningGreece για ακόμα περισσότερα νέα του Nike+ Athens και δηλώστε και εσείς συμμετοχή στην επόμενη προπόνηση.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ