Νέο κυρτό Monitor Samsung

Νέο κυρτό Monitor Samsung Facebook Twitter
0

Το νέο, κυρτό, Full HD, 27 ιντσών monitor, είναι γεγονός και μάλιστα ένα γεγονός που θα συζητηθεί πολύ αφού αλλάζει οριστικά και κυριολεκτικά την εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα για τα monitors. Όλα αυτά χάρη στον επαναστατικό κυρτό σχεδιασμό του –και όχι μόνο – που μεταμορφώνει το περιεχόμενο που βλέπουμε σε ακόμα πιο αληθινό.

Ζωντανή και Ελκυστική εμπειρία θέασης είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν καλύτερα το νέο monitor.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρτότητα του monitor προσφέρει ομοιόμορφες αποστάσεις θέασης από το κέντρο της οθόνης μέχρι τις άκρες, δημιουργεί ένα μεγαλύτερο πεδίο θέασης και καλύτερη αίσθηση του βάθους, χαρίζοντας στους θεατές πανοραμική εικόνα θέασης και μία τρισδιάστατη αίσθηση. Το τρισδιάστατο εφέ είναι ακόμα πιο έντονο κατά τη διάρκεια παιχνιδιών, όπως αγώνες αυτοκινήτων ή πτήσης, παιχνίδια περιπέτειας με avatar ή παιχνίδια με χρήση εικονικών όπλων.

Και αναφέροντας το gaming, μπορείτε απλά να τα δείτε όλα σαν παιχνίδι, αφού το νέο monitor της Samsung είναι ειδικά σχεδιασμένο για gaming και πολλή μα πολλή ψυχαγωγία.

Για την ακρίβεια, το gaming και όλες οι multimedia εφαρμογές περιεχομένου περνάνε σε επόμενο επίπεδο. Με δύο ενσωματωμένα ηχεία που προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο stereo, αλλά και λειτουργία, game mode, που μπορεί να ενεργοποιηθεί εύκολα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορούμε άνετα να μιλάμε για μία νέα και αληθινή εμπειρία διασκέδασης. Η λειτουργία, game mode, αναγνωρίζει τις αλλαγές στην εικόνα και διορθώνει τα θολά σημεία, καθώς επίσης βελτιώνει τα χρώματα και προσαρμόζει την αντίθεση για καλύτερη ορατότητα στο παιχνίδι δράσης.

Το monitor διαθέτει λιτό σχεδιασμό, διασφαλίζοντας ότι οι θεατές θα απολαύσουν την εμπειρία θέασης στην κυρτή του οθόνη, χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους. Οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν τη γωνία της οθόνης, για να περιορίσουν τις λάμψεις και τις αντανακλάσεις. Τέλος, το monitor μπορεί επίσης με τη χρήση ειδικών στηριγμάτων να τοποθετηθεί στον τοίχο ή το τραπέζι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM