Πάρε μέρος στο Nέο του MUSIC VIDEO του Avicii

Πάρε μέρος στο Nέο του MUSIC VIDEO του Avicii Facebook Twitter
0

Η ALCATEL ONE TOUCH, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων με περηφάνια ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Σουηδό DJ, remixer και μουσικό παραγωγό, AVICII δίνει στους θαυμαστές του μια εμπειρία που δεν έχουν ξαναζήσει!

Στον μουσικό διαγωνισμό με χορηγό την ALCATEL ONETOUCH, με το όνομα “Create With AVICII”, ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης προσκαλεί τους θαυμαστές του να συμμετάσχουν στο επίσημο music video των fans του, για ένα από τα καινούργια του τραγούδια.

Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού «ανεβαίνει» σήμερα από την ALCATEL ONETOUCH στη διεύθυνση www.alcatelonetouchxavicii.com. Ο διαγωνισμός ξεκινά επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου 2015 και ολοκληρώνεται στις 20 Μαρτίου 2015.

 

Δημιούργησε με τον AVICII!

 

Ο αναγνωρισμένος νεαρός καλλιτέχνης – γνωστός στο ευρύ κοινό για τις επιτυχίες του “Wake Me Up”, “ Bromance ” and “Levels” και η διεθνώς αναπτυσσόμενη εταιρία κατασκευής κινητών τηλεφώνων συνδέθηκαν στενά αφού και οι δύο επιτρέπουν στους ανθρώπους να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους μέσω της τεχνολογίας, κυρίως μέσω της μουσικής.

Ο AVICII δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την ALCATEL ONE TOUCH

Σύμφωνα με τον διεθνή Dj που είναι ο πρεσβευτής για τις σειρές ΗERO & IDOL, «την ALCATEL ONETOUCH συνθέτουν η τελειότητα στον σχεδιασμό & η συνεχής εξέλιξη!»

Ο CEO της ALCATEL ONE TOUCH, Dan Dery σημειώνει ότι «οι σειρές HERO & IDOL συνδυάζουν προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, στυλ και τη δημιουργικότητα, καθιστώντας τα τέλεια εργαλεία τόσο για τη δουλειά όσο και το παιχνίδι!" και προσθέτει: «Έτσι, βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη στο πρόσωπο του AVICII, ο οποίος ήταν σε θέση να αναμείξει διαφορετικές ηλικίες & κουλτούρες για να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο."

 

Οι κανόνες

 

Στο νέο του single “The Nights”, o AVICII μιλάει για την σπουδαιότητα του να ζει κάποιος τη στιγμή. Οι θαυμαστές του μπορούν να τον ακολουθήσουν, δημιουργώντας ένα 3λεπτο video με πρωταγωνιστές τους ίδιους και αναρτώντας το στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Οι συμμετοχές που θα ψηφιστούν περισσότερο, θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο τελικό video των fans του AVICII.

 

 

 

Δημιουργήστε με το ΗΕRO 2!

Το ΗΕRO 2 αποτελεί τη ναυαρχίδα των smartphones της ALCATELONETOUCH!


Εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο LTE οκταπύρηνο επεξεργαστή ο οποίος λειτουργεί ως κομβικό σημείο για μια σειρά από συσκευές που το συνοδεύουν, επιτρέπει στους χρήστες να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους με ευκολία!

Κάτι ξεχωριστό για τους fans του ΑVICII: Η ενσωματωμένη λειτουργία της σταθεροποίησης της κάμερας στην λήψη με video, η οποία διασφαλίζει ότι τα video των fans δεν θα είναι «κουνημένα»!

To ΗΕRO 2 με πλήθος αναπτυγμένων λειτουργιών, αξεσουάρ και συσκευών να το συνοδεύουν, διασφαλίζει μια αληθινά πολύπλευρη εμπειρία.Ο καθένας από εσάς μπορεί να  ανακαλύψει το δικό του ΗΕRO 2 και να αφήσει ελεύθερη την δημιουργικότητα του να τον οδηγήσει!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM