‘Αράχωβα 2015 Dancing with us’

‘Αράχωβα 2015 Dancing with us’ Facebook Twitter
0

Το τριήμερο της Αποκριάς η Αράχωβα, ο πιο αγαπημένος χειμερινός προορισμός, ντύνεται γιορτινά παρέα με αγαπημένα μοντέλα της Renault και περιμένει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της να περάσουν τις πιο αξέχαστες γιορτές διασκεδάζοντας στις εκδηλώσεις ‘Αράχωβα 2015 Dancing wit hus’ (21-23 Φεβρουαρίου) με παρουσιαστή το Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Το πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει ένα απολαυστικό κυνήγι θησαυρού, παιδικό face painting, παρέλαση μασκαράδων, παιδική παρέλαση με το παραδοσιακό γαϊτανάκι, και κορυφώνεται το απόγευμα με πολύ τραγούδι και χορό σε ένα ξέφρενο καραόκε πάρτυ που περιλαμβάνει διαγωνισμό μεταμφίεσης και ξυρίσματος και διαγωνισμό-έκπληξη από τη Renault! Την Κυριακή συνεχίζεται το κυνήγι θησαυρού, ενώ η παρέλαση των κουδουνοφόρων του Διστόμου και η παρέλαση της δημοτικής μπάντας, το γαϊτανάκι και η γιορτή της φωτιάς θα δώσουν ακόμη πιο αποκριάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη. Την Καθαρά Δευτέρα οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με διαγωνισμό χαρταετού, με τα αποτελέσματα του κυνηγιού θησαυρού και την απονομή βραβείων και δώρων στους νικητές των διαγωνισμών του τριημέρου.

Η Renault σας περιμένει να γιορτάσετε τις Απόκριες στην Αράχωβα με το Twingo, το πιο ευέλικτο 5πορτο της πόλης, με το Clio, την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς και το Captur, το κορυφαίο crossover, που είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία του.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM