Φέτος ανακαλύψτε τη νέα σας αγαπημένη γεύση καφέ στα Starbucks

Φέτος ανακαλύψτε τη νέα σας αγαπημένη γεύση καφέ στα Starbucks Facebook Twitter
0

Η αρχή κάθε χρονιάς επιφυλάσσει εκπλήξεις στα Starbucks, καθώς μας καλούν να δοκιμάσουμε αγαπημένες αλλά και νέες προτάσεις! Τα Starbucks καλωσορίζουν τον χειμώνα του 2015 με γευστικές απολαύσεις  όπως το Ristretto Bianco, το ρόφημα που αποτελεί την εξέλιξη του Cappuccino, το Cinnamon Dolce Latte καθώς και το νέο Sugar-Free Caramel Latte, μια διαφορετική εκδοχή Latte με πλούσια γεύση καραμέλας χωρίς ζάχαρη.

Ristretto Bianco: Tο ιδανικό ρόφημα για τους λάτρεις του καφέ, που επιθυμούν να διευρύνουν τη γευστική τους εμπειρία. Όσοι αγαπούν το cappuccino, θα λατρέψουν το Ristretto Bianco! Διαθέτει  έντονη γεύση καφέ και βελούδινη αίσθηση. Οι δύο δόσεις ristretto έχουν γεμάτο σώμα και γεύση με βάθος και επιτυγχάνονται με την εκχύλιση λιγότερης ποσότητας νερού, σε κάθε δόση καφέ. Το πλούσιο αφρόγαλα που δημιουργείται περίτεχνα στις ειδικές κανάτες και το τελείωμα σε σχήμα ροζέτας ολοκληρώνουν αυτό το ρόφημα που αναδεικνύει την τεχνογνωσία των Starbucks barista.

Cinnamon Dolce Latte: Η γλυκύτητα από το σιρόπι κανέλας με την έντονη γεύση του Espresso Roast σε συνδυασμό με γάλα δημιουργούν ένα απολαυστικό ρόφημα, με ή χωρίς σαντιγί. Το Cinnamon Dolce Latte μπορείτε να το απολαύσετε ζεστό ή κρύο, για όσους επιμένουν στα κρύα ροφήματα και τον χειμώνα. 

Νέο Sugar-Free Caramel Latte: To αγαπημένο μας Latte παντρεύεται αρμονικά με την πλούσια γεύση του σιροπιού καραμέλας χωρίς ζάχαρη. Ιδανικό για όσους επιθυμούν μια πιο ελαφριά επιλογή ροφήματος ιδίως αν συνδυαστεί και με 0% γάλα.

Starbucks Colombia Nariño, espresso μοναδικής προέλευσης:  Αυτή τον χειμώνα, μπορούμε να επιλέξουμε τον Colombia Nariño ως δεύτερη επιλογή espresso σε κάθε ρόφημα που επιλέγουμε στα Starbucks, αλλά και ως καφέ σε κόκκους. Ο Colombia Nariño είναι καφές μοναδικής προέλευσης που καλλιεργείται σε υψόμετρo άνω των 2000 μέτρων. Διαθέτει μια ζουμερή αίσθηση οξύτητας και νότες αρωματικών βοτάνων και καρυδιών, χαρακτηριστικό γνώρισμα της περιοχής Nariño της Κολομβίας. Αυτός ο καφές αξίζει το ταξίδι κάθε φορά!

Κάθε χρονιά είναι μοναδική για εμάς και για τα Starbucks που μας προσφέρουν νέες ασύγκριτες εμπειρίες καφέ! Η εμπειρία Starbucks βασίζεται στην τεχνογνωσία και το πάθος των ανθρώπων και των barista τους να ανακαλύψουν και να φέρουν στην κούπα μας ασύγκριτης ποιότητας καφέ και να φτιάξουν το κάθε ρόφημα ακριβώς όπως το αγαπάμε αντίστοιχα, σε ένα περιβάλλον που μας χαλαρώνει και ψυχαγωγεί.  Μια εμπειρία που θέλουμε να απολαμβάνουμε καθημερινά μόνο στα Starbucks. 

 

Mάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/StarbucksGreece

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ