Σεισμός

Πάρε το αίμα σου πίσω για όλα τα φρικτά δώρα που σου έχουν κάνει

Πάρε το αίμα σου πίσω για όλα τα φρικτά δώρα που σου έχουν κάνει Facebook Twitter
0

Σεμεδάκια ρετρό (ρε-τρόμαξα πραγματικά) της γιαγιάς για το laptop! Βάζο βιτρό με λαογραφικές αναπαραστάσεις από... την Άρτα και  τα Γιάννενα! Πορσελάνινες μολυβοθήκες με χρυσαφί σμιλευμένες κινέζικες σοφίες...

Ψάξε καλά σε εκείνο το κουτί που έχεις φυλάξει τα δώρα που σου έχουν "κόψει την ανάσα" και διάλεξε το χειρότερο. Γιατί αυτές τις γιορτές ο Nescafé® Dolce Gusto® έχει ετοιμάσει έναν άκρως διασκεδαστικό διαγωνισμό με μοναδικό σκοπό να χτυπήσει το κακό.. γούστο και να αντικαταστήσει τα έργα φρικτής τέχνης με τα απόλυτα έργα τέχνης του καφέ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φωτογραφίσεις τα πιο φρικτά έργα τέχνης που σου έχουν κάνει δώρο, να τα ανεβάσεις σε Instagram, Twitter ή Facebook με hashtag #kanenagusto και αυτόματα παίρνεις μέρος στο διαγωνισμό. Και μην ξεχάσεις να σιγουρευτείς ότι η φωτογραφία σου θα είναι δημόσια, αλλιώς δε θα είναι δυνατό να λάβεις μέρος (στο twitter και το Instagram το προφίλ σου πρέπει να είναι δημόσιο και στο Facebook η φωτογραφία/post που θα ανεβάσεις να είναι δημόσια.

Τα χειρότερα θα κριθούν στα επεισόδια της "Τέχνης που κόβει την ανάσα" και θα κερδίσουν μηχανές - έργα τέχνης Nescafé® Dolce Gusto®.

Συντονίσου και δες τα επεισόδια εδώ και μάθε πρώτος όλες τις εξελίξεις κάνοντας like στο facebook

0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ