Σεισμός

Let the travels begin

Let the travels begin Facebook Twitter
0

Εσύ, ναι εσύ, που θες πάντα να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες και που το απρόβλεπτο δε σε φοβίζει. Εσύ που είσαι κοινωνικός και άνετος με τον κόσμο και την κάμερα. Εσύ που λατρεύεις τα ταξίδια και γνωρίζεις σχετικά καλά Αγγλικά (για να συνεννοείσαι όταν χρειάζεται).

 

Έφτασε η ώρα να αποδείξεις ότι μπορείς και πρέπει να είσαι ο νέος Aegean Traveller. Μην πελαγώνεις! Τα πράγματα είναι απλά και η διαδικασία πολύ fun! Βάλε το μεράκι σου, την τσαχπινιά σου, την όρεξή σου και φτιάξε ένα βίντεο για να αποδείξεις πως είσαι αυτός, ο καλύτερος, ο επόμενος traveller!

Οδηγίες προς επίδοξους travellers:

1) Το βιντεάκι πρέπει να είναι φρέσκο και να έχει δημιουργηθεί ειδικά για το διαγωνισμό. Δηλαδή βιντεάκια από τις καλοκαιρινές διακοπές, από την ορκομωσία του στρατού ή από σχολικές γιορτές δεν κάνουν!

2) Πρέπει να είσαι ο πρωταγωνιστής του βίντεο. Μπορεί να είναι γυρισμένο όπου θέλεις και να συμμετέχουν όσοι θέλεις στο cast, ο σκύλος σου, ο θείος σου, η ξαδέρφη σου ή και ολόκληρο το χωριό σου, αλλά εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής!

3) Αν θες πολύ να λάβεις μέρος αλλά αυτές τις μέρες η έμπνευσή σου έχει στερέψει και δυσκολεύεσαι να αυτοσχεδιάσεις, υπάρχει βοήθεια! Μπες στο http://www.aegean-traveller.com/#pos-mporeis-na-pareis-meros και πάρε ιδέες! Δες τις «δοκιμασίες» και διάλεξε να γυρίσεις βιντεάκι με βάση ένα από τα concepts  που σου προτείνονται: π.χ. περίγραψε το μπακάλικο της γειτονιάς σου σα να είναι είναι το μεγαλύτερο αξιοθέατο του κόσμου, κάνε καντάδα σα να βρίσκεσαι σε γόνδολα στη Βενετία ή μια φανταστική αναμετάδοση του Λονδρέζικου pillow fight day!  Αν πάλι θες να αυτοσχεδιάσεις, απλά καντο!

4) Το βιντεάκι να είναι γύρω στα 3 λεπτά. Δε χρειάζεται να γυρίσεις το Μπεν Χουρ για να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου! Δεν απαιτούνται ειδικές κάμερες ή γνώσεις μοντάζ, σκηνοθεσίας, υποκριτικής. Ένα κινητό αρκεί!

Εσύ ακόμα να τρέξεις για γύρισμα; Άφησε τη φαντασία σου να καλπάσει και ετοίμασε διαβατήρια. Οι οντισιόν συνεχίζονται. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες, πάρε μέρος στο www.aegean-traveller.com  και καλό ταξίδι!!!

0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM