Δωρεάν προγράμματα LesMills από τη Reebok & την Intersport.

Δωρεάν προγράμματα LesMills από τη Reebok & την Intersport. Facebook Twitter
0

Γιατί τα LES MILLS™ είναι fit ομαδικά προγράμματα; Γιατί κερδίζουν κάθε μέρα χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο; Γιατί η Reebok σε στηρίζει στην πράξη να κατακτήσεις τους fit στόχους μέσα από αυτά, προσφέροντας free μαθήματα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Τα  LES MILLS™ είναι ομαδικά προγράμματα fit γυμναστικής που κατακτούν μέρα με τη μέρα κάθε σημείο του πλανήτη. Ήδη υπάρχουν πάνω από 150.000 εξουσιοδοτημένα  studio γυμναστικής παγκοσμίως και πολλαπλάσιοι πιστοί fans που έχουν βρει τουλάχιστον ένα πρόγραμμα που τους καλύπτει.

BODYPUMP™, BODYCOMBAT™ , CXWORX™ ,  SH’BAM™ είναι μόνο μερικά από τα ομαδικά fit προγράμματα που σχεδιάστηκαν για να ικανοποιήσουν κάθε ιδιαίτερο στόχο που μπορεί να έχει κάποιος που ασχολείται με τη γυμναστική.

Αυτή την επαναστατική προσέγγιση μας την προσφέρει  η Reebok μέσα από τη νέα της καμπάνια "Every Drop Counts" δείχνοντας τον δρόμο σε όλους όσους θέλουν να βάλουν σωστά τη γυμναστική στη ζωή τους.

Μέσα στα πλαίσια αυτά με κάθε αγορά Reebok από τα Intersport Ελλάδος παίρνεις δώρο 3 δωρεάν μαθήματα για τα εκπληκτικά fitness προγράμματα LES MILLS™, επιλέγοντας ένα από τα γυμναστήρια που συμμετέχουν στην ενέργειαΕπιπλέον η ενέργεια "Every drop counts"   σου δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να συλλέξεις bonus πόντους και να αποκτήσεις 10€ έκπτωση στα Intersport.

 

Το Fitness σε αποζημιώνει. Απόκτησε τη προσωπική σου κάρτα από τον instructor ή κάνε την εγγραφή σου online και συγκέντρωσε πολύτιμους πόντους σε κάθε LesMills τάξη.Γυμνάσου και Κέρδισε λοιπόν. Συμπλήρωσε 3 Workout και πάρε εκπτωτικό κουπόνι 10€.

 

Μπες σε φόρμα και κέρδισε πολλά περισσότερα από ότι θα μπορούσες να φανταστείς.

 

Γιατί.. every drop counts!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM